logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

22.kolo Dobšice B – FK Znojmo B 1:4 (1:2)

Branky: 7´ Čermák – 18´+ 73´+ 83´ Kubále, 35´ Samek

Sestavy a hodnocení utkání

Dobšice B:

Dufek Tomáš – Ensinger, Včelka, Nováček, Čermák, Vacula (62´ Vodák), Pavlíček (62´ Mach), Krůza (77´ Vlasák), Dufek Jan, Stehlík Petr, Zajíc (83´ Hroz)

FK Znojmo B:

Kotáb – Hellinger (62´ Németh), Paseka, Doubek – Kafka Jan (39´ Pavlík), Mössmer, Blažíček (58´ Kafka), Bálka – Samek, Kubále, Vašíček

Zastupující trenér Jarda Ludvík

Smekám před kluky, jak tento zápas odmakali. Bylo to hodně těžké utkání s kvalitním a silným soupeřem a jenom výkon na hranici sebeobětování mohl pomoci k dobrému výsledku. A tento výkon jsme dnes předvedli. Celé mužstvo opravdu dřelo, ale to co předvedli naši zkušení hráči vepředu, … marně hledám slova, jak bych to jejich nasazení vystihl… To co dnes byli ochotni naběhat, to bylo až neuvěřitelné a je mi jich zároveň velmi líto, protože v následujících dnech se budou asi dost trápit a proklínat celý fotbal, ale na druhou stranu ho mají tak rádi a ví, že jsou pro nás stále nepostradatelní, že to zase překousnou… Rozhodujícím faktorem zápasu bylo i to, že jsme měli v našem týmu jednoznačně nejlepšího hráče utkání a to Dana Kubáleho. Nejde ani o ty jeho branky, ty byly taková „třešnička na dortu“, ale o ten výkon. Toto hodnocení píši den po zápase a pořád mám před očima jeho krásnou třetí branku, kdy z posledních sil běžel z poloviny hřiště do naší obrany, aby pomohl při standartní situaci, kterou jsme odvrátili a šli do brejku, Dan vyběhl z vápna ven a na malou chvíli se zastavil, protože toho už měl opravdu dost, ale vyhodnotil tu situaci tak, že je potřeba, zapojil se do této rychlé akce, na 20 metrech před domácí brankou dostal míč, zbavil se obránce a nádherně se opřel do míče a nechytatelnou střelou pečetil svůj hattrick. Navíc ke svému výkonu přidal i naprosto soustředěný přístup. Má často problém s uklidněním svých emocí a více mluví než hraje, ale dnes? Naprosto skvělé… Soustředil se na hru, dřel, neřešil nic a dokonce byl tím, který uklidňoval ostatní naše hráče a byl za to odměněn…3 body, 3 branky, ??? piv… Skvělý výkon předvedl dnes i brankář Kotáb, držel nás perfektně celý zápas, hlavně v začátcích obou poločasů, protože to jsme byli pod velkým tlakem a nebýt jeho, tak po 10 minutách jsme mohli prohrávat 3:0 a bylo po zápase. Vynikající výkon.

Pro mě, jako pro trenéra je největší odměna to, když mužstvo na hřišti maká, snaží se, bojuje. Nemusí vyhrát. Když vidím, že pro své mužstvo udělá každý jednotlivec maximum, tak jsem hrdý, že můžu být součástí takového mužstva. A dnes jsem byl obrovsky hrdý!

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři