logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

26. kolo FK Podolí - FK Znojmo 5:2 (1:1)

GÓLY:
2x Varga

Sestava:
Rybníček[K] - Sýkora, Kaláb, Procházka, Koukal - Matoušek, Veselý, Horecký, Mrázek, Beno - Varga
Střídání: Svoboda, Kubále

Hodnocení zápasu:
Ve středu jsme sehráli dohrávku v Podolí, které se do posledních kol rve o titul. Původní termín byl v sobotu ráno, avšak po brzkém vstávání a hodinové cestě do Podolí jsme se na místě dozvěděli, že hřiště je pod vodou, načež bylo jisté, že se zápas nemůže odehrát.

Ve středu jsme tedy dojeli znovu. Hřiště bylo naopak velmi suché a hrbolaté. Začali jsme velmi dobře, kdy se po rohovém kopu hlavou prosadil Paťas Varga. Chvíli nato se však i hosté dostali k rohovému kopu. Ten letěl na přední tyč, jenže našemu hráči míč o suchý trávník odskočil a netrefil ho ideálně. Tečovaný míč proletěl do vápna a obránce Mára Procházka si ho v rychlosti smolně srazil do vlastní sítě. Do poločasu měl soupeř ještě pár šancí na skórování, ale náš brankář Rybňa byl proti. Poločasové skóre bylo 1:1.

Přes poločasovou přestávku začal velký déšť. Když jsme opět vešli na hřiště, místo suchého tvrdého pažitu nás čekala jedna louže vedle druhé. Hlavně jsme však po poločase nezačali vůbec dobře, k čemuž i přispěly chyby rozhodčího. Gólu na 2:1 pro soupeře předcházel jasný ofsajd, přičemž hlavní arbitr neviděl u hráčova náběhu směrem k přicházející nahrávce ovlivnění naší obrany, a tak se rozhodl gól uznat. Následoval faul přibližně metr před pokutovým územím, po kterém sudí ukázal na penaltový puntík. Naši hráči dokonce protestovali pomocí vyrytého trávníku "penaltového" souboje, který se jasně nacházel před velkým vápnem. I přesto se na verdiktu nic nezměnilo. Poté jsme dostali i čtvrtý gól. Následně korigoval skóre zápasu na 4:2 svým druhým gólem Paťas Varga. Když to vypadalo, že ještě budeme chtít zabojovat o body, tak se při pokusu o zrychlení hry výhozem gólmana Rybni zastavil míč v kaluži a soupeř pohodlně skóroval. Zápas jsme prohráli 5:2.

Soupeř nás přehrál a zřejmě si tři body zasloužil, nicméně bez dvou velkých chyb rozhodčího by se zápas nejspíše vyvíjel jinak. Vzhledem k tamnímu povrchu hřiště dnes nešlo ani tak o fotbal, nýbrž o bojovnost a té ve druhém poločase opanovali domácí.

Příští týden hrajeme naše poslední utkání sezóny! Budeme moc rádi, když nás přidejte podpořit a rozloučit se společně s celou sezónou!
autor hodnocení: Mara Procházka(fkznojmodorost_official)

Hodnocení trenéra:
V první půli se hrál fotbal, v druhé vodní pólo. Vlivem rozmarů počasí se dohrávalo na velmi těžkém terénu, s kterým si lépe poradili domácí. 
Určitě k tomu přispěli i sporné výroky rozhodčího. Nedali jsme nic zadarmo, kluci bojovali do poslední minuty. Sice jsme prohráli ale odjeli jsme "nepokořeni" a se vztyčenou hlavou. Těší nás hlavně výkony kluků ze starších žáků, kteří od nové sezony přetáhnou přes hlavu dorostenecké dresy.
Jsou velkým příslibem.

Last dance této sezony se uskuteční v neděli 9/6 od 13.00 na domácím pažitu. Se sezonou se budeme chtít loučit kvalitním výkonem, a dobrým výsledkem poděkovat našim fanouškům za podporu v celé sezoně !!!

Trenéři: Svoboda Petr, Hynek Rytíř
Stálý dopisovatel: Mara

 

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři