logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Minipřípravka ročník 2016 druhá na turnaji v Ivančicích

V neděli 5.2. se naše mini přípravka zúčastnila halového turnaje v Ivančicích. V konkurenci devíti týmu skončili naši benjamínci na krásném druhém místě. Hrálo se systémem 3+0 na florbalové mantinely a branky. Hrací čas 1x 18 minut týmy byli rozděleny do dvou skupin.

Sestava, výsledky a hodnocení turnaje

Na turnaji se představili kromě našeho týmu tři týmy FC Ivančice, dva týmy FK Říčany, Sokol Žabčice, FC Mor. Krumlov a TJ Rajhradice,

Sestava

Tomáš Matoušek, Rosťa Norek, Jáchym Regula, Vojta Kubalík, Ondra Sovjak, Daniel Milko,

Výsledky ve skupině

FK Znojmo – Mor. Krumlov 20:8

Góly – Jáchym Regule 5x, Rosťa Norek 5x, Tom Matoušek 4x, Vojta Kubalík 2x, Daniel Milko 4x,

FK Znojmo – Říčany 13:0

Góly – Jáchym Regula 3x, Rosťa Norek 3x, Tom Matoušek 4x, Vojta Kubalík 2x, Ondra Sovjak 1x,

FK Znojmo – Ivančice 23:0

Góly – Jáchym Regula 3x, Rosťa Norek 9x, Tom Matoušek 8x, Vojta Kubalík 2x, Daniel Milko 1x,

 

FK Znojmo – Podolí   

tým z Podolí se z důvodu nemoci k turnaji nedostavil

Zápasy ve skupině jsme herně zvládli na výbornou a ve třech zápasech jsme dokázali vsítit 56 gólů a postoupit tak do finále

Finále

FK Znojmo – Žabčice 3:8

Góly – Daniel Milko, Rosťa Norek, Tom Matoušek,

Ve finále nás čekal kvalitní tým a překvapil nás hned v úvodních minutách rychlostí a důrazem v osobních soubojích. Naše hráče to zaskočilo a než jsme se dostali zpět do tempa museli jsme dohánět čtyřbrankové manko. Kluci se postupem času otřepali a v průběhu utkání jsme hru vyrovnali a byli jsme i lepším týmem ovšem brankové manko se nám už smazat nepodařilo.

Naši kluci první porážku v turnaji obrečeli někteří už i v průběhu finále :-) . Jáchyma Regulu do finále nepustilo zranění kotníku které obrečel smutkem, že nemohl nastoupit.

Pro nás trenéry bylo zajímavé sledovat kromě fotbalových dovedností i reakce hráčů, když se vede a daří se nebo naopak když se nedaří a prohrává se. Nejdůležitější však bylo že hráči srdnatě bojovali až do poslední vteřiny.

Hodnocení

Dnešní turnaj se hrál na dvou minihřištích 3+0 s mantinely všichni hráči jsou v neustálém pohybu hra se přelévá z jedné půlky na druhou padá hodně gólů a pro všechny je to strhující hra s minimálním přerušováním kdy míč je pořád ve hře. Pro tuto kategorii vynikající. Na tomto turnaji jsme byli nováčci. Ostatní týmy se zde utkávají pravidelně, a tak jsme postupně nasávali atmosféru většího turnaje

Hodnocení jednotlivců

Tým táhla střelecky trojice ofenzivně laděných hráčů Tom Matoušek (17 gólů) ten na turnaji vynikal navíc svojí technikou a driblinkem. Dalším střelcem byl Rosťa Norek (18 gólů). Jeho tvrdé střely někdy minuly branku a diváci sedící za brankou se tak museli mít na pozoru. Třetím střelcem byl Jáchym Regula (11 gólů) který těžil ze své výšky a v koncovce si počínal chladnokrevně. Defenzivní dvojice Daniel Milko (6 gólů) a Vojta Kubalík (6 gólů) hráli velmi zodpovědně směrem do obrany a svojí rychlostí se dokázali prosadit i na útočné polovině. Hlavně jejich zásluhou jsme v turnaji ve dvou zápasech neinkasovali ani jeden gól. Benjamínek týmu Ondra Sovjak (1 gól) srdnatě bojoval a vsítil i jeden gól.

Všem našim hráčům musíme poděkovat za bojovnost a nasazení. Odměnou za jejich výkon byli medaile a pohár za druhé místo.

Na závěr bych chtěl poděkovat rodičům za podporu a fandění a všem našim hráčům za skvělou podívanou.

Další poděkování klukům z Ivančic za krásně zorganizovaný turnaj a pozvání na něj.

Milan Samek a Rosťa Norek

Další fotky k článku:

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři