logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

6. kolo FK Znojmo ml. žáci - FC Medlánky 1 : 3

Góly: Pilinszki Matěj

V neděli 20. 9. 2020 jsme k dalšímu kolu soutěže mladších žáků zajížděli na hřiště Medlánek, kde jsme se utkali s domácím týmem.

Sestava a hodnocení

 

Sestava 

Trčka Jiří - Pilinszki Matěj, Pilinszki Patrik, Varga Patrik, Zámostný Ondřej, Vlček Tomáš, Železný David, Železná Natálie, Nguyen Tomáš, Pham Dan, Papoušek David, Ludvík Matyáš.

Dnešní utkání se mi hodnotí velmi špatně. Již ve 3. minutě jsme dostali gól a i když se nám podařilo v 8. minutě vyrovnat, tak náš dnešní výkon byl doslova zoufalý. V 18. minutě jsme inkasovali podruhé. Do přestávky jsme šli s jednogólovou ztrátou neboť se nám na konci poločasu nepodařilo skórovat ani z nabídnuté penalty. Dnes nezaslouží pochvalu vůbec nikdo. Ve hře jsme měli strašnou spoustu individuální nekvality. Počínaje zpracováním míče ( základní věc jejíž nekvalitou na naší straně jsme soupeři nabídnuli 2 góly ) a konče rozehrávkou nebo spolupráci na hřišti. Každý musí začít opět u sebe a ne svalovat vinu jeden na druhého. Jsme jeden TÝM a tak si také přeji, abychom vystupovali. Doufám, že to pro nás bude ponaučení a do dalšího zápasu opět dáme srdíčko a snahu.

Trenér Leoš Ludvík, asistent Patrik Pilinszki.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři