logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

5. kolo - FK Znojmo C - Mramotice 4:3 (3:2)

Góly - Samek, Rolník, Gavelčík, Kubále

Sestava - Tretera - Svoboda, Dočekal, Poláček, Benda - Rolník, Kalina, Samek, Doválel - Gavelčík, Pěnkava.
Náhradníci - Kubále, Pitour, Stýblo, Duhajský, Truhlář

V sobotu nás čekal těžký soupeř, který nám poslední roky vždy dělá problémy. To se taky potvrdilo hned od začátku. V 10. minutě už jsme prohrávali 0:2 a nevypadalo to s námi dobře. Za tohoto stavu jsme se mohli dostat zpátky do hry odpískanou penaltou. Tu však tentokrát Pěna neproměnil, protože chtěl sestřelit kolem letící letadlo. Nicméně se to podařilo ve 20 minutě, kdy se krásně trefil Sam "angličanem", a i když míč vypadl ven z branky, byl uznán gól. Nutno poděkovat hostujícímu pomeznímu, který sám ihned po střele ukazoval na středový kruh. "Klobouk dolů". Ve 32. minutě si zavzpomínal na svá léta v krajském přeboru Rolňas. Pěna z rohového kopu tentokrát nenacentroval vzduchem do vápna, ale prudkou pozemní příhrou nechal vyniknout Rolňase, který se krásně trefil k tyči - 2:2. Za další dvě minuty se konal obrat. Po pěkné kombinaci se tentokrát trefil hlavou Gavoš - 3:2. 

Ve druhé půli jsme chtěli co nejdéle udržet alespoň jednobrankové vedení. To se se nám bohužel nepodařilo moc dlouho udržet a ve 49. minutě hosté srovnali na 3:3. Nutno podotknout, že byli stále nebezpeční a i vzhledem k našemu věku jsme byli často pod tlakem. V 56. minutě jsme měli výhodu přímého kopu a Dan Kubále se krásně trefil k tyči - 4:3. Až do konce zápasu jsme se herně spíše trápili, ale příznivé skóre se přece jen podařilo udržet a tak všechny 3 body do tabulky zůstávají doma. 

Po zápase jsme byli doslova zbití a pokopaní jako koně. Ale to není nic neobvyklého v našem věku a bude to bolet čím dál víc. Dnešní věkový průměr obou mužstev je opravdu dost rozdílný. Hosté jej měli 26 let a my 44 roků

V dalším kole jedeme na "výborné" hřiště do Křepic a jen doufáme, že se tam letos nedařilo tolik myším, jako v předchozích letech a že budou mít nového pomezního.

Teo

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři