logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

4. kolo - Hl. Mašůvky - FK Znojmo C - 2:4 (1:2)

Góly: Dočekal, Kalina, Pěnkava (PK), Skopal

Sestava: Tretera - Benda, Dočekal, Kalina, Svoboda - Doválel, Samek, Pěnkava, Rolník - Gavelčík, Kubále.
Náhradníci: Duhajský, Pitour, Stýblo, Pavelka.

Dnes jsme přijeli na pěkné, ale úzké hřiště do Mašůvek s vědomím, že jde o rychlostně dobře vybaveného soupeře a ani věkově jsme nemohli konkurovat. Na utkání nedorazil delegovaný rozhodčí a tak nás pískal místní domácí nehrající hráč. Nicméně po prvotním lehkém oťukávání jsme šli až překvapivě brzo ve 4. minutě do vedení, kdy se pěkně trefil Dalibor Dočekal. Soupeř hrozil především rychlými brejky, ale naše obrana si s tím dokázala poradit. V 9. minutě jsme zahrávali rohový kop, jehož exekutorem byl Rohák. Ten se asi domluvil s Kalimerem na nějakém signálu a po jeho přesném centru zavěsil hlavou nikým nehlídaný Kalimero pod břevno prakticky na středu malého vápna. - 2:0 (pro nás). Tento příznivý stav přišel až moc brzo, protože síly rychle ubývaly a byl před námi ještě dlouhý čas. I tak jsme si vypracovali spoustu dalších šancí, které však nebyly proměněny. Ve 42. minutě se bohužel trefili i domácí po pěkném uvolnění Pavla Drozda do brejku - 1:2. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

Do druhé půle jsme si řekli, že se budeme snažit hrát více svoji hru - bálon do nohy, podržet a nespěchat. Bohužel v 56. minutě po nedorozumnění Kalimera s Dejvem v bráně, domácí srovnali stav na 2:2 a vypadalo to s námi špatně. Jak  psychika, tak hlavně fyzický fond šel dolů. Za necelé 4 minuty se však podařilo střídajícímu Karlosovi dostat až do vápna, kde byl následně faulován a kopala se penalta. Té se ujal Pěna, který ji proměnil - 3:2 pro nás. Na hřišti se také objevil Přema Skopal, který se několikrát dostal k brance, ale bez úspěchu. V 74. minutě však přišla jeho chvíle a po krásném uvolnění (už nevím kým...) dokázal vstřelit náš čtvrtý gól - 4:2. Do konce utkání i domácím viditelně došly síly a tento stav jsme dokázali udržet.

Dnes jsme si vítězství zasloužili, protože jsme všichni na hřišti nechali co šlo. Také je nutné podotknout, že se Samovi podařilo perfektně vystřídat. Taková výhra je vždy povzbuzením do dalších zápasů, ale také zároveň závazkem k následujícím dobrým výkonům. To budeme moci hned ověřit další sobotu, kdy doma přivítáme ve 13:30 hodin Mramotice.

Teo

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři