logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

1. kolo Šatov B - FK Znojmo C 10:0 (1:0)

Sestava a komentář k utkání

Filda - Bendik, Čáp, Jeňa, Kodlik (Skopal), Pitour (Ondra), Kempa, Venca (Laťťas), Prycl (Lupen) - Dalda, Rohák.

OČIMA TRENÉRA:

Přestože naše áčko odehrálo zápas o den dříve a béčko mělo volno rozhodl jsem se,že nevyužiji možnost posílit tým a to i přesto, že chyběl Pěna a Truhlik. To domácí trenér mužstvo posílil o některé hráče A týmu. První poločas skončil 1:0 pro domácí. Podržel nás Filda. Další šance domácí zahodili. V úvodu druhé půle Šatov zvýšil na 2:0. V té chvíli jsme to zabalili a zápas jsme jen dohrávali.
        
ŘEKLI PO UTKÁNÍ:

FILDA: (dle vlastních slov nejlepší brankář pod sluncem). Dnes jsem chytal na 300%. Bohužel někteří moji spoluhráči hráli hlavně v druhé půli na 3% a tomu odpovídá i výsledek. Na druhou stranu se musím přiznat k jedné věci. Střelu z dálky domácího hráče Zdenka Matějíčka jsem pustil za svá záda schválně, jelikož je to můj bývalý spoluhráč z dorostu a já mu chtěl udělat radost. Což se mi povedlo. 9 nebo 10 to je jedno.

ROHÁK: K výsledku se vyjadřovat nebudu. Myslím si ale, že v této soutěži (4.třída) není třeba trénovat třikrát týdně. Sam to trochu přehání. Jsme přetrénovaní a proto jsme druhou půlku odpadli. Budu si s ním muset vážně promluvit.

KEMPA: Díky mé žluté jsme na karty vyhráli 1:0. Navíc rum máme u nás na hřišti stejně lepší.

PROHLÁŠENÍ STA (Samova tisková agentura) - výsledek utkání ŠATOV B - FK ZNOJMO C zásadně ovlivnila jedna událost. Domácí fanoušek PÉŘA (bývalý vynikající fotbalista) nebyl spokojen s těsným vedením domácích 1:0. Proto neváhal a v poločase přinesl do kabiny hostů rundu 16 rumů a krátce k hráčům promluvil. Druhý poločas nastoupili hosté jako vyměnění. Začali kupit chybu za chybou a během 15 minut  obdrželi 5 branek. Celkem pak v druhé půli 9. Jediný gólman Filda nic netuše (v poločase byl kouřit za kabinou) chytal naplno a zabránil tak ještě většímu debaklu. Proslýchá se, že v této nechutné akci je namočen i trenér hostů, který v poločase a během druhé  půle provedl 4 nesmyslná střídání.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři