logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

2. kolo FK Znojmo C - Vranov 6:3 (4:2)

GÓLY:  Pěna 3, Dalda, Bendik, Kódlik.
Sestava a hodnocení utkání

SESTAVA: Filda - Bendik (Lupen), Kódlik, Venca, Jeňa - Karlos (Truhlik), Pěna, Kempa, Raška (Skopal) - Laťťas (Ondra), Dalda.
OČIMA TRENÉRA:
Do utkání jsme vstoupili dobře a ujali se hned v úvodu vedení 1:0. Hráli jsme však špatně kombinačně a soupeř toho využil a vstřelil 2 branky. I když jsme se i nadále herně trápili podařilo se nám dát do poločasu 3 góly. Druhá půle se nesla ve stejném duchu. Přestože jsme hráli špatně měli jsme hned několik velmi slibných šancí.Bohužel v koncovce selhali i tak zkušení hráči jako Dalda, Kempa nebo Pěna. Tak jsme se protrápili ke konečnému výsledku 6:3. Tři body tak zůstali dle očekávání doma. Díky za ně.
ŘEKLI PO UTKÁNÍ:
Filda: Ve středu jdu na oční. Z té naší katastrofální hry se mně během zápasu zhoršil zrak o dvě dioptrie. Potřebuji nové čočky. Ale i přes tento hendikep jsem za stavu 4:3 zabránil katastrofě a chytil 100% šanci hostů. Beze mě bychom zcela jistě nevyhráli. Nebudu vás tahat z bryndy pořád vy polofotbalisti.
Pěna: Přestože jsem dnes zaznamenal hattrick trenér mě po zápase nevybíravě kritizoval. Tak to fakt nechápu.
Karel Pitour (Karlos): Dnes jsem chtěl strašně moc dát gól. Ve druhé půlce jsem se ocitl sám před brankářem Vranova. Přihrávka zleva byla příliš prudká a na nerovném terénu nadskočila. Netrefil jsem proto míč ideálně a ten skončil těsně vedle tyče. Mrzí mě to moc. Tak snad příště.
Dub: Byl jsem mezi náhradníky s tím, že se převleču až v poločase.Poté co jsme předvedli v úvodních 45.minutách za hrůzu jsem se odmítl převléci do stejného dresu jako kluci a raději zůstal mezi diváky. Mám totiž mezi fotbalovými odborníky docela vysoký kredit a nechci o něj jen tak přijít.
Kempa: Dnes mě nejvíc dopálil Venca Bulín. V 19 hodin mě tahal z hospody na hřišti se slovy: když jsme na hřiště přišli společně tak snad i společně odejdeme domů né? (Připomněl mi tím moji bývalou manželku).
PROHLÁŠENÍ STA(Samova tisková agentura): Někteří hráči FK Znojmo C (včetně trenéra) předvedli v sobotu odpoledne na hřišti v OBLEKOVICÍCH zcela mimořádný výkon. Stalo se tak mezi 16 a 18 hodinou. Bohužel ne však na hrací ploše nýbrž v hospodě u Roháka a Kalimera.
Jako velmi dobrý matematik se projevil domácí ofenzívní hráč Karlos (ve 14 letech vyhrál matematicko-fyzikální olympiádu v rámci jihomoravského kraje). Když se ve druhém poločase dostal do veliké šance bleskurychle v hlavě vypočetl  rovnici (první gól za céčko=20 panáků po 25.-kč=500,-) a pohotově umístil míč 3 metry vedle branky hostů.
Z hlediska statistiky se v sobotu stala ještě jedna velmi vyjímečná záležitost. Brankář céčka Filda během jednoho utkání snížil svůj průměr obdržených branek na zápas z 10 na 6 a půl.Na toto zareagovala pohotově firma ADIDAS. V nejbližší době spatří světlo světa speciální brankářský dres ADIDAS-FILDA.
Jedná se o edici 10 milionů kusů za cenu 80 euro za dres.Fildova provize činí 10%. Argentinský fotbalista Lionel Messi se nabídl Fildovi,že mu pomůže ohledně daňového přiznání (nebo daňového úniku tak teď nevím).

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři