logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

14. kolo FK Znojmo C -Šatov B 0:4 (0:2)

Sestava,hodnocení utkání a komentáře

SESTAVA: Filda - Jena, Rohák , Kodl (Balada), Bendik (Lupen) - Dalda (Karlos), Venca (Truhlik),Kempa,Holzbauer - Pěna (Přema), Prycl.

STŘELCI BRANEK DOMÁCÍCH: Nikdo.

OČIMA TRENÉRA: Šatov vede tabulku a ještě neztratil ani bod. Hodně těžký soupeř pro nás.V prvním poločase proměnili hosté dvě ze svých několika šancí. Za nás Dalda ani Prycl své šance neproměnili. Poločas tak skončil 0:2. Ve druhém poločase se scénář opakoval. Soupeř vstřelil další dva góly. My jsme naopak v koncovce opět zklamali. Tomu odpovídá i výsledek 0:4 v náš neprospěch.

ŘEKLI PO UTKÁNÍÍ:

BENDIK: Oproti podzimnímu utkání v Šatově jsme odvedli daleko lepší výkon. Tudíž se dostavil i lepší výsledek.Škoda jen té naší koncovky.

VENCA: V poločase kluci v kabině obviňovali Fildu, že druhý gól padl po jeho chybě. Není to však pravda. Brance předcházela moje ztráta míče na velkém vápně. Následovala pak střela se kterou by si poradilo jen pár gólmanů na světě. Filda mezi ně bohužel nepatří.

FILDA: Po dlouhé době jsem nastoupil za céčko. Na zápas jsem se neskutečně těšil. Bohužel jsem se k utkání dostavil značně pře motivovaný. Celý zápas jsem byl jako v mlžném oparu.Naštěstí to neovlivnilo můj výkon. Byl jsem opět famózní a jen díky mně jsme prohráli jenom 0:4.

PROHLÁŠENÍ STA (Samova tisková agentůra): Po zápase céčka se sešlo vedení klubu, trenér brankařů a hrdina utkání Filda. Dospělo se k závěru,že soutěž kterou hraje C mužstvo je natolik náročná,že Filda bude nastupovat k zápasu pouze jednou za 14 dní a to jen v domácím prostředí. V následujícím utkání ve Vranově zastoupí Fildu v brance talentovaný dorostenec Mara Rehberger. Filda bude v té době poctivě rehabilitovat.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři