logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

13. kolo Olbramkostel - FK Znojmo C 3:3 (0:2)

Góly – Rohák, Bendík, Kempa,

Sestava, hodnocení a ohlasy po utkání:

Mara Rehberger - Jeńa, Kloudik, Kodlik, Lupen (Karlos) - Bendik, Kempa, Venca, Čáp - Rohák, Dalda (Dan Ondra).

OČIMA TRENÉRA: Domácí se do nás zakousli již od první minuty. Byli jsme pod neustálím tlakem a ojediněle jsme zahrozili brejkem. Olbram si vytvořil řadu šancí ale buď byli nepřesní nebo včas zasáhla naše obrana včele s golmanem Marou. Skóre se však nečekaně měnilo na druhé straně hřiště. První gól vstřelil Rohák po centru Čápa. Na 0:2 zvýšil po rohu Benik. Druhý poločas jsme chtěli co nejdéle udržet naše vedení. Bohužel jsme během pár minut dvakrát inkasovali. Naštěstí Kódlik vystihl soupeřovu špatnou rozehrávku na jejich půlce a přesnou přihrávkou našel Kempu a běžel se radovat 2:3 pro nás. Pak ale začalo pravé peklo. Domácí nás začali mačkat jako citron a my jsme pouze zoufale bránili naše těsné vedení. Žel neubránili. Olbram srovnal na 3:3 a toužil po vítězství. To jsme však již nedopustili a vybojovali z našeho pohledu zlatý bod.

ŘEKLI PO UTKÁNÍ:

KODLIK: Před zápasem mě neskutečně nabudila TETA (technicko-taktická příprava), kterou si vzal na starosti kapitán mužstva Bendik. I když se netýkala vyloženě fotbalu trvám na tom, aby proběhla před každým utkáním.

BENDIK: Po dlouhé době jsem skóroval levačkou, navíc moje střela z otočky byla nechytatelná.

KLOUDIK: Hrál jsem po půlroční pauze zaviněné zraněním naštěstí koleno drží.

LUPEN: Na to,že jsem 5 měsíců nic nedělal a fotbalový míč jsem ani nezahlédl jsem se svým výkonem maximálně spokojen a trenér Sam asi taky jinak by mě druhou půlku nenasadil na hrot útoku. Moje první střela hlavou (v životě) měla gólové parametry. Škoda. Kalimero by to asi nerozchodil.

FILDA: Ještě,že jsem nejel chytat za céčko. 4 góly z dopoledne za béčko mně bohatě stačí. Kdybych chytal tady místo Mary dostal bych bůra a jel s brekem domů.

KADLA (kouč druhého poločasu): Škoda,že jsem měl k dispozici jen dva náhradníky. Kdybych měl 5 náhradníků mohl jsem mužstvo více oživit. Nejvíc mně zatrnulo při Lupenově hlavičce, která málem skončila brankou. To bych nepřežil.

SAM: Vezeme bod z Olbramu a to je potěšující. Pro nás má každý bod cenu zlata hlavně z toho pohledu, že proti nám nastupují kluci mladší o 20 a někdy i 30 let. Bylo vidět jak všichni meleme z posledního ale nikdo to nechtěl vzdát a bod je nám odměnou. Ještě chci poděkovat Marovi Rehbergerovi. První branka jde sice na jeho vrub. Ale v průběhu zápasu zabránil několika dalším gólům hlavně včasným vybíháním. V jednom okamžiku na něj postupovali tři hráči a on je stejně vychytal.

PROHLÁŠENÍ STA (Samova tisková agentura): O tom, že hráči FK ZNOJMO C jsou fotbalovými legendami se všeobecně ví. Svědčí o tom i okamžik z utkání v Olbramkostele. Poté co Čápův přesný centr směřoval na Rohákovu hlavu domácí brankář místo vyběhnutí proti míči rovnou schoval hlavu do dlaní, protože věděl, že je zle. Přesně za 5 vteřin skončil míč v jeho síti.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři