logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

16. kolo FK Znojmo C - Gr. Mýto 10:1 (5:1)

GOLY: Gavelčík 5, Dalda, Jeńa, Holzbauer, Truhlik, Číhos - Hochman.

Sestava, hodnocení utkání a pozápasové komentáře

SESTAVA: Filda - Bendik, Čáp, Jeńa (Venca), Lupen - Karlos, Rohák (Číhos), Truhlik, Vašek Holzbauer (Přema) - Dalda (Kempa), Gavoš.

OČIMA TRENÉRA: V úvodu utkání jsme šli do vedení. Trefil se Jeńa hlavou po rohovém kopu. Hosté vyrovnali nádhernou střelou Hochmana z 22 metrů. Míč skončil v šibenici Fildovi branky. Byla to nejhezčí branka utkání. To bylo ze strany Grešla vše. Do poločasu jsme navýšili vedení na 5:1. Ve druhé půlce soupeře zatlačili na jeho polovinu hřiště a skóre narůstalo až na konečných 10:1. Dnešní soupeř nám naprosto vyhovoval a fotbalem jsme se opravdu bavili. Střelecky se daří Gavelčíkovi, který ve dvou zápasech nastřílel 8 gólů. Doufám, že budeme i venku předvádět podobné výkony a podaří se nám do konce sezony alespoň jedenkrát zvítězit. Dosud se nám to bohužel nepovedlo.

ŘEKLI PO UTKÁNÍ:

PŘEMA (věčný náhradník): Dnešní utkání jsem si opravdu užíval. Sedět na střídačce vedle hráčů jako je Venca, Kempa a Číhos byla pro mě obrovská čest. Vydržel bych to tam s nimi klidně celých 90 minut. Potupně (oprava postupně Přema totiž při diktování svého komentáře již špatně artikuloval) jsme se všichni přesunuli na hřiště a spolupodíleli se na našem velkém vítězství.

VENCA: Lavičky na střídačce jsou neskutečně tvrdé nejsem na ně zvyklý. Udělám vše pro to, aby se tato situace již nikdy neopakovala.

KARLOS(určený na penaltu): Nechci se opakovat, ale dnes jsme za stavu 2:1 kopali penaltu a já jsem zase ostrouhal. Je to pořád dokola. S takovouhle ten první gól v céčku v životě nedám. Ach jo.:-o.

ROHÁK (sponzor céčka, špílmachr a majitel restaurace na hřišti v jedné osobě): Dnes se mi moc nedařilo, jelikož jsem měl hlavu plnou jiných myšlenek. Koutkem oka jsem neustále pozoroval co se děje na zahrádce před mou hospodou v mé nepřítomnosti. V 36. minutě jsem raději vystřídal.

DALDA: Moje výkony na hřišti rostou od té doby co mně chodí fandit moje žena a holky. Už jsem chtěl ukončit kariéru, ale ještě se rozmyslím.

PROHLÁŠENÍ STA (Samova tisková agentura): Manažer a sportovní ředitel CÉČKA Luboš Kaidl bude mít obrovské problémy udržet v týmu útočníka, který je schopen vstřelit ve dvou utkáních 8 branek.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři