logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

17. kolo - Pavlice - FK Znojmo C 1:2 (1:2)

17. kolo - Pavlice - FK Znojmo C 1:2 (1:2)

Góly: Číhal, Holzbauer

Sestava: Papai - Benda (83. Skopal), Klouda, Pavelka (13. Duhajský), Pavlů (57. Pitour) - Holzbauer, Bulín (46. Ondra), Truhlář, Dočekal (65. Balada) - Číhal, Klaška.

Dnes jsme jeli na vekovní zápas konečně v dostatečném množství a tak se mohlo využít všech pěti náhradníků. Tentokrát bez našeho hlavního kouče, který se už nemohl dívat na studené aprílové počasi a odskočil si do teplých krajin. Na pěkném trávníku se nám podařilo už ve 14. minutě skórovat po nepřesnostech soupeřovy obrany a důsledném sledování míče našeho Číhose (1:0). Domácí se ale velmi rychle v 18 minutě dostali zpět do zápasu. Ve 25. minutě jsme ale po rychlé kombinaci po rohovém kopu opět vedli. Trefil se po prudké Klaškinově narážečce do prázdné branky Václav Holzbauer. Do poločasu jsme mohli vést ještě větším rozdílem, ale chyběla větší přesnost.

Ve druhé půli jsme chtěli navýšit náskok. To se ale bohužel nestalo a do žádné větší šance jsme se nedostali. Naopak soupeř, který měl odhadem o 15 let nižší věkový průměr, neustával v tlaku a snažil se o vyrovnání. Ke konci už jsme doslova míče odkopávali a bylo cítit, že jsme zimní přípravě moc nedali. Vydrželi jsme ale až do konce a tak jsme si odvezli všechny 3 body.

Pravidelné SMS hlášení Filipa Papaie, které rozesílá po celém okrese:

Dnes to bylo vydřené vítězství. Po několika závarechu naší branky (o dvou chycených nájezdech se ani nezmiňuji) jsme se ujali vedené a další šance neproměnili. Hosté srovnali nekompromisním gólem a přes mé obavy, že situaci nezvládneme, jsme dali na 2:1. Následně jsme opět neproměnili několik šancí a za tohoto stavu se šlo do kabin. Druhý poločas nás hosté jemně tlačili, ale rozhodující moment přišel v 75. minutě, kdy jsem chytil přímý kop z 16-ti metrů a hosté se zhroutili (jeden se z toho i na půli pozvracel (skutečně) - pozn. Martin Benda). Sice se snažili, ale mně by dnes nedal góla ani Messi... Fotbalu zdar a brankářům zvlášť.

A ještě hodnocení zápasu očima Filip Papaie zasláné již po uveřejnění referátu (necenzurováno):
V prvních 5ti minutách se naše obrana nemohla zformovat a dovolili jsme domácím dostat nás pod tlak. Všechny tyto závary však vyřešila zkušená dvojice Klouda – Papai. Následně jsme se začali propracovávat do šancí i my několikrát zahrozili. Do vedení jsme šli brankou z kopaček Petra Číhala, který proměnil svoji v pořadí třetí šanci v zápase. Po gólu jsme zůstali nadále aktivní a Číhoš měl další dvě tutovky, které neproměnil a tak se potvrdilo pravidlo nedáš dostaneš. Domácí zahrávali přímý volný kop, který po shodě náhod skončil u zcela volného domácího útočníka, jenž nezaváhal a ze 7 metrů poslal střelu do šibenice. To se psala 18tá minuta a s námi to nevypadalo dobře.
Uběhlo 7 minut a my jsme zahrávali rohový kop kvalitně natrénovaným signálem č. 8 a domácí z toho zůstali štajf. Balón mezi nimi lítal tak, že někteří utrpěli zranění krční páteře, jak se za ním otáčeli. Na konci této rošády byl nekompromisní Venca H., který balón zkušeně uklidil do branky.
Poločas tedy skončil 1:2 a zajímavostí bylo, že v něm došlo ke třem střídáním celkově.
Do druhého poločasu jsme nastoupili s již dvěma střídáními, a nakonec si zahráli všichni….
Kupodivu domácím docházeli síly, i když nejstarší hráč byl narozen v r. 1982.
Hra se přelívala nahoru a dolů, ale k vyloženým šancím nedocházelo.
Až v 75 minutě domácí zahrávali přímý kop z 16ti metrů, který směřoval přes zeď do branky, ale mně se jej podařilo excelentně vyrazit.
Až do konce zápasu se spíše bojovalo, ale s neskutečným nasazením z naší strany.
Musím pochválit naprosto všechny hráče, kteří se utkání zúčastnili a speciální díky patří trojici:
Jiří Samek, Lukáš Kalina a Aleš Doválel za to, že vůbec nedorazili :-)

Řekli po utkání:

  • Góloš: začínám se bát, Filda mi šlape na paty
  • František Herold (pohlavní pořadatel áčka ????): no comment
  • David Herold (budoucí posila céčka): souhlasím s Fildovými názory (potřebuji totiž opravit počítač)
  • Petr Číhal: jelikož jsou ty čarodějnice, tak jsem se rozhodl pálit i šance
  • Čáp: 10 minut jsem sledoval hru z lavičky, poučil se z chyb mých spoluhráčů a 70 minut jsem byl druhý nejlepší hráč na hřišti, hned po panu Papaiovi. (Čápe 10+70=80, tak by mne zajímalo, kde jsi byl těch zbývajících 10 minut?)
  • Dub: nikdo mě nepozval, ale výsledek potěšil
  • Laťas: děkuji Fildovi za přínosné sms
  • STK: nechápu, proč jsem byl odvolán po naší první výhře venku, ke které jsem vůbec nepřispěl.
  • Stanislav Pechal st.: překvapení, že jste vyhráli bez Sama
  • Iveta Dufková: dejte mi s fotbalem pokoj, já už se těším s Jiříkem do Egypta (díky kluci z céčka za příspěvky)
  • J. Samek: nechcou mě postavit a už mi ani nestojí
  • Kalimero: včerejší úspěch byl dán tím, že nejel Rohák a Sam a proto se vyhrálo
  • Rohak: až budete chtít poradit, tak volejte777 557 811
  • Venca Bulín: rád bych se dnes omluvil svým spoluhráčům za svůj trapný výkon. Ve čtvrtek mě skolila střevní chřipka a ještě v sobotu ráno to nebylo ono. Samozřejmě jsem rád, že jsem se svou přítomností v první půli aspoň trochu podílel na našem vydřeném vítězství. Chtěl bych pochválit všechny za odmakanou druhou půli. Pochvalu ode mě mají všichni a jenom bych chtěl vyzdvihnout Filipa a Lupínka, který mě překvapuje čím dál víc a Čihyse za nespočet sprintů a soubojů v první půli. Díky pánové. Budu se snažit být užitečnější.

 

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři