logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

9.kolo FK Znojmo dorost ,,B" – Višňové 1 – 0 (1-0)

                
Gól - vlastní

Sestava a hodnocení utkání

Kmotras-Hega,Částek,Trochta,Pigal,Palo,Železný,Rehberger T.,Škubal,Wrana,Synek
Náhradníci : Vopravil,Říháček,Hudeček,Janák,Přepechal

Řekli po utkání trenéři : Železný , Částek

Proti silnému soupeři, který ještě v soutěži neprohrál si naší mladíci vedli statečně a odměnou bylo, že porazili hosty z Višňového překvapivě 1:0. Vynikajícím výkonem se uvedl náš brankář Patrik Kmotras, který nastoupil po zranění ke svému prvnímu zápasu a hned se parádně uvedl, že nedostal ani gol-super výkon. Objektivně musíme přiznat že to byl remízový zápas. V prvním poločase jsme předvedli, že fotbal hrát umíme a  vytvořili jsme si krásné šance. Po jedné z nich padl náš jediný gol který si hosté vstřelili sami. Po narážce Zdenála Pala na Oty Škubala, který dával míč pod sebe do vápna  kde byl nachystaný dát gol Tomáš Pigal ale nakonec srazil gol do sítě hostující obránce. V druhém poločase nás soupeř dostal pod velký tlak ale nepodařilo se mu skorovat, takže tři body zůstali doma- super výhra hoši.
Tento zápas se povedl několika hráčům. Naší hru výborně režíroval a povzbuzoval celý zápas náš kapitán Milan Železný. V obraně zahral výborně zkušený Tomáš Rehberger a svůj nejlepší zápas této sezony odehrál Luboš Částek. Jedinou kaňkou zápasu je zranění Oty Škubala a Dominika Synka, kteří patřili něž vystřídali k nejlepším hráčům. Doufejme, že to nebude nic vážného a kluci se dají do hromady co nejdříve.
Ještě bych chtěl poděkovat panu Částkovi a panu Rehbergerovi, že když je potřeba pomoc v B týmu tak se na ně můžem stoprocentně spolehnout.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři