logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

3.kolo FK Znojmo starší žáci – Šlapanice 7-0 (1-0)

Góly :  Škubal  9' + 36' , Koňařík  46' + 58' , Pintera  49' , Svoboda  62' , Ondruš  69' .

Sestava a hodnocení po utkání

Kučma  - Čopf - Herman - Ondra - Nguyen M. - Ondruš - Koňařík - Lustig - Škubal - Svoboda F. - Pintera - Svitok - Auer - Vystrčil Š. - Zezula K. - Dušek .

Řekli po utkání : Ondra Daniel  a  Železný Petr

Třetí kolo Krajské soutěže starších žáků jsme odehráli na domácím hřišti v sobotu 3.9.2016.

Po celou dobu prvního poločasu jsme soupeře jednoznačně herně přehrávali a drželi jsme ho na jeho polovině hřiště ,ale z naší strany to bylo tak trochu ospalé až na jednu situaci v 9 minutě  kdy jsme dokázali skórovat (Škubal) . Soupeř si vytvořil asi tři šance, ale ani jednu nedokázal zužitkovat .

Druhá polovina hry se začala od 36' minuty vyvíjet v náš prospěch když znovu Oťas  dokázal zužitkovat šanci na vstřelení branky po rohovém kopu (2:0). V průběhu přibývajícího času jsme se častěji dostávali do šancí a soupeři jsme  nenechávali téměř žádnou možnost a ani prostor na to ,aby si dokázal vytvořit šanci na vstřelení branky. Po vstřelení třetí branky v 46' minutě (Koňařík) soupeři začali docházet síly. Nás tato třetí branka ještě více nakopla a po dalších třech minutách hry jsme znovu dokázali skórovat 49' minuta (Pintera). V dalších minutách jsme se snažili neudělat žádnou chybu ,hrát na jistotu a pokusit se ještě soupeři vstřelit nějakou branku.To se nám do konce utkání podařilo ještě třikrát. Za toto výborně odehrané utkání patří znovu poděkování všem hráčům a i oběma naším gólmanům ,především za bojovnost a celkoví kladný přístup k tomuto utkání.

Plán tohoto týdne : úterý - středa a pátek  - trénink  v 15:45 hod.  hřiště Oblekovice.

 Mistrovské utkání v sobotu 10.9.2016 sraz na hřišti v Oblekovicích  v 7:00 hod. na tréninku se ještě odjezd upřesní.  Starý Lískovec  -  FK Znojmo

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři