logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

6.Kolo Dosta Bystrc - FK Znojmo st.žáci 2 : 3 (1:2)

Góly : Kříž  15' , Juránek  58'     -    Ondra  8' , Lustig  32' , Morkus  65' .

 V sobotu 24.9.2016 jsme zajížděli na šesté kolo Krajské soutěže starších žáků do Bystrce

Sestava a hodnocení po utkání

Dušek  - Svitok  -  Herman  -  Ondra  -  Nguyen M.  -  Ondruš  -  Koňařík  -  Maša  -  Lustig  -  Čopf  -  Morkus  -  Pintera  -  Svoboda  -  Peřinka  -  Auer  -  Vystrčil Š.  -  Prycl M.

Řekli po utkání : Ondra Daniel  a  Železný Petr

Do dnešního zápasu nastupovali naši borci s jasným cílem , co se nepovedlo v předešlém utkání to se nám musí podařit dnes .

Bylo to znát již od první minuty hry , že se kluci dnes chcou porvat o vítězství . První branku se nám podařilo soupeři vstřelit po pár minutách hry, ( osmá minuta Ondra Matěj )když soupeřův brankář po špatné rozehrávce byl příliš daleko od své branky a na to  Mates zareagoval a vystřelil ze střední vzdálenosti na prázdnou branku a  otevřel tak skóre. I přesto ,že kluci hráli suprově tak nás soupeř po jediné chybě v obraně ( patnáctá minuta ) dokázal potrestat vstřelenou brankou. Tato situace po ,které dokázal soupeř srovnat skóre nás nezlomila , ba naopak kluci stále bojovali  a ve ( třicáté druhé minutě Lustig Adam ) dokázal po skvělé souhře a důrazem vstřelit soupeři branku těsně před odchodem do šatny . V průběhu prvního poločasu jsme měli ještě několik tutovek ,ale štěstí některým hráčům prostě nepřálo .

Do druhého poločasu jsme vběhli na hřiště se stejnou bojovností , herní pohodou a touhou po vítězství .Hrálo se výborně na obou stranách a šancí na vstřelení branky bylo taky poměrně dost ,jak na naší straně tak i na straně soupeře. Znovu jsme promarnili několik tutovek a jak se říká nedáš ,dostaneš .Soupeř v ( padesáté osmé minutě ) srovnal.Kluky tato vyrovnávající branka ,ale nezlomila a stále šli za vítězstvím.

Vítěznou branku se nám podařilo vstřelit v ( šedesáté páté minutě Morkus Václav ) v dnešním utkání měl Vašek už na kopačce gól v prvním poločase ,ale ten se mu nepodařil vstřelit. Druhou šanci však už nepromarnil a tato branka byla vítězná.  V dnešním utkání skvěle bojovalo celé mužstvo a soupeře přehrávalo důraznou a obětavou hrou , po které si zaslouženě odváží tři body. Díky kluci .

Poděkování patří taky našemu druhému brankáři ( Prycl Martin 2004) ,který si poprvé vyzkoušel chytat na velkou bránu za starší žáky a předvedl několik parádních zákroků ,po kterých se stal důležitou oporou mužstva .

Byl to super zápas .

Plán tohoto týdne : úterý - středa - pátek  - trénink v 15:45 hod. hřiště Oblekovice .

Mistrovské utkání v sobotu 1.10.2016  FK Znojmo  -  Újezd u Brna/Těšany  začátek utkání v 10:30 hod. sraz na hřišti Oblekovice v 9:30 hod.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři