logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

2. Kolo Halové ligy mladších žáků v Ivančicích

2. Kolo Halové ligy mladších žáků v Ivančicích

V neděli 27.11.2016 odehráli mladší žáci 2.kolo halové ligy.Tentokrát jsme měli proti sobě soupeře 1. SC ZNOJMO , STARÝ LÍSKOVEC , TJ TATRAN KOHOUTOVICE U 13.

Sestava,výsledky a hodnocení turnaje

Kulík- Mareček,Balada,Procházka,Lichevník,Šereda,Šimek,Veselý,Bernát,Vizingr,Prycl Filip.

FK ZNOJMO – 1. SC ZNOJMO    5:3  

 Góly: Vizingr, Lichevník, Veselý 3x,

První zápas byl pro nás ten nejlepší.Hráči si dokázali držet soupeře a nepouštět je do žádných akcí.Všichni plnily to co jsme si řekli v kabině a předváděli ukázkový fotbal.Jako první se trefil Vojta Vizingr,kdy po dorážce dostal míč za záda brankáře.Dalším gólem přispěl Tadeáš Lichevník a hattrickem Martin Veselý.Pochvalu zaslouží všichni hráči.Semkli se jako tým a jako tým i zaslouženě vyhráli.Vyzvednout musíme dnes našeho brankáře Kuličku,který svůj tým podržel.

FK ZNOJMO - STARÝ LÍSKOVEC   0 : 2

Druhý zápas nám střelecky moc nevyšel, i když jsme měli 5 gólových šancí, ani jedna nepadla do brány soupeře. Hra byla velice vyrovnaná, naši soupeři však využily našich dvou chyb v obraně a ty využily. Ani tentokrát se ale, nemáme za co stydět, bohužel štěstí při nás nestálo.

FK ZNOJMO  - TJ TATRAN KOHOUTOVICE U 13    2 : 1  

 Góly: Šimek, Veselý

Po dlouhé přestávce mezi zápasy jsme nastoupily proti starším soupeřům. I tentokrát se bylo na co dívat.Hrál se perfektní fotbal,plný krásných akcí.Kluci opět předvedli super výkon.Tentokrát se do hry zapojil i náš skvělý brankář,který byl dalším hráčem v poli.Rozdával balóny z prostřed hřiště a hráči svými kombinačními akcemi tlačily soupeře před jejich bránou.Jako první hned ve 12 vteřině úvodu zápasu se trefil Robert Šimek. Poté jsme měli několik šancí ale soupeři měli skvělou brankářku a ta naše šance pochytala. Pak se v posledních minutách uvolnil Martin Veselý a svým dloubákem přehodil míč za záda brankářky.

Dnes se nám toto kolo opravdu vydařilo,všichni hráli srdcem za svůj tým a dokázali, že fotbal opravdu umí. Rodičům děkujeme za bujnou atmosféru při fandění a za odvoz hráčů .

Trenér Pavel Kučma, vedoucí týmu Jiřina Veselá

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři