logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

Mladší žáci a starší přípravka na halovém turnaji v Cerekvi.

V Sobotu 4. 2. 2017 odehrála družstva starší přípravky a ml. žáků turnaj v Dolní Cerekvi obě mužstva osadila shodně třetí místa.

  Navíc si ocenění přivezl- Lukáš Polášek, který se stal nejlepším gólmanem turnaje starších přípravek. Gratulujeme!!!!!!

 Hodnocení turnaje

Komentář: trenéra ml žáků Jaroslava Hellingra - Na úvod bych chtěl říct, že mě mrzí neúčast hráčů, kteří slíbili, že pojedou a nakonec se na ranní sraz z neznámých důvodů nedostavili. To znamená, že jsme odjížděli v šesti hráčích a bez brankáře, kterého nám naštěstí půjčili Dobšice, a chytal skvěle. První zápas jakoby kluci ještě spali a jejich výkon mě zklamal. Další zápasy už byli o něčem jiném. I s tím vědomím, že proti silnějším a co se týče týmu Třešte i starším hráčům podali výborné výkony.

Tímto jim chci poděkovat. Jmenovitě jsou to:Nela Texlova, Jaroslav Hellinger, David Gazsio,Jiří Col, Lukáš Moravec a Ondřej Rytíř. Zvlášť pak děkuji hráčům mladšího ročníku Petrovi Nguyenovi a Lukaši  Matouškovi ač o dvě hlavy nižší a tři roky mladší neváhali a navlékli dresy svých starších spoluhráčů a svojí bojovností jim pomohli vybojovat třetí místo

Komentář trenéra starší.přípravky Petra Štancla - S výkonem svých hráčů jsem spokojen a musím je pochválit za bojovnost. Tyto turnaje jsou pro hráče přínosem a nám trenérům ukáže co je ještě třeba do jarní sezony zlepšit a na čem je třeba zapracovat.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři