logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

Finálové kolo halové ligy mladších žáků v Ivančicích

Dne 26.2.2017 se odehrálo poslední finálové kolo halové ligy mladších žáků v Ivančicích. Naši mladší žáci se utkali ve skupině o 5.-8. místo s týmy Medlánky, Tatran Kohoutovice U13,Rosice žlutá. Náš tým skončil v silné konkurenci 16-ti týmů na krásném 6.místě.

Kromě skvělého umístění dosáhl náš tým i individuálních ocenění v turnaji. Radim Kulík se stal nejlepším brankářem turnaje. Pavel Kučma byl vyhlášen nejlepším trenérem turnaje. Velká gratulace!!!!!!!

 Sestava,výsledky a hodnocení turnaje

Sestava: Kulík,Rybníček-Šereda,Veselý,Balada,Mareček,Bernát,Šimek,Procházka,Hýbler.

FK ZNOJMO - MEDLÁNKY    3 : 2  Góly:Veselý 2,Šereda

Do prvního zápasu jsme nastoupily s jasným cílem zvítězit.Zápas byl velice vyrovnaný.Jako první se za náš tým trefil Martin Veselý.Poté skóre vyrovnali i Medlánky.Ty měli ve svém týmu dvě děvčata,které výborně bránily i střílely.Po další chybě jsme dostali další rychlý gól a prohrávali 1:2.O další vyrovnávací gól  se postaral opět Veselý a bylo srovnáno.Hrál se opravdu skvělý fotbal,a šance byli na obou stranách.Do konce zbývala poslední minuta zápasu a my neustále tlačily soupeře u jejich brány.V posledních vteřinách se chopil rychle míče Martin Veselý vhodil aut před bránu a David Šereda vsítil rozhodující gól.Tento zápas se hrál až do poslední vteřiny.Za tento zápas hráči sklidily veliký potlesk.Pochválit musíme všechny hráče.

FK  ZNOJMO - TATRAN KOHOUTOVICE   U 13    3 : 1    Góly: Šimek,Veselý,Bernát

Ve druhém zápase jsme hráli opět velice pěkný fotbal.Po nátlaku před soupeřovou bránou otevřel skóre Robert Šimek.Dalším gólem přispěl po pěkné akci Martin Veselý.Soupeř nám po chybě v obraně dal také jeden gól.Dalším gólem spečetil naši výhru Maty Bernát.I v tomto zápase hráči přistupovali ke hře zodpovědně a zaslouženě vyhráli.

FK ZNOJMO  -  ROSICE  1:2  Gól: Šereda

Třetí zápas byl pro nás asi nejtěžší,ze všech.Šancí na vstřelení gólu bylo z naší strany hodně ,ale chybělo štěstí v zakončení.Rosice měli v týmu jednoho velkého hráče ,kterého jsme nedokázali uhlídat.Dostali jsme rychlý gól po vlastní chybě.Hráči se ale nevzdali a bojovali tak jak to umí jen oni.Vyrovnávací gól dal po pěkné akci David Šereda.Bohužel se opakovala stejná chyba jako předtím kdy soupeři využily naší chyby v obraně a zvýšily na 1:2.Poté jsme měli na noze několik šancí na vyrovnání,ale to se nám nepodařilo.I tento zápas byl velice kvalitní.

Dnes jsme dokázali dvakrát  zvítězit a jednou  prohrát.Toto kolo jsme odehráli velice kvalitně,všichni hráči plnily vše co měli.Pochvalu zaslouží oba brankáři,kdy několikrát svůj tým podrželi.V obraně výborně hráli Marek procházka ,který měl dnes i několik gólových šancí.Jako vždy výborně bránily David Šereda,Šimon Hýbler a Robert Šimek.V útoku dnes opět výborně zahrál náš střelec Martin Veselý ,Maty Bernát,Honza Mareček.

Všechny do jednoho moc chválíme, získali jsme v této halové lize spousty zkušeností a hlavně jsme všem předvedli že FK ZNOJMO je kvalitní tým, který ocenili nejen ostatní soupeři, ale i domácí pořadatelé

Výbornou tečkou bylo vyhlášení ,kdy cenu za nejlepšího trenéra získal náš trenér PAVEL KUČMA,a cenu za nejlepšího brankáře  RADIM KULÍK. MOC GRATULUJEME !!!!!

 

Rodičům děkujeme za podporu po celou halovou ligu a za fandění!!!!

Trenéři Pavel Kučma,David Balada,vedoucí týmu  Jiřina Veselá.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři