logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

10.kolo FK Znojmo ml.žáci oranž.- FC Miroslav 4:0 (0:0)

Góly: Rytíř 3,Prycl M.

V posledním kole Okresního přeboru jsme přivítali celek FC Miroslav a sehráli s ním souboj o konečné druhé místo v tabulce. Utkání jsme nakonec zvládli na výbornou. Všem hráčům trenérům a realizačnímu týmu gratulujeme !!!!!!!!

Sestava a hodnocení utkání

Prycl M,Ryšavý,Hellinger,Texlová, Rytíř,Zezula,Gazcio,Tejkal,Vojtěch,Ráb,Prycl F.,Janda,Col

V dnešním posledním kole okresního přeboru ml. žáků jsme hostili soupeře, který byl na druhém místě v tabulce, bod před námi. Tedy jen výhra nás mohla posunout na konečné druhé místo. S vědomím této pozice jsme začali celkem bojácně, soupeř nás trochu herně přehrával, špatně jsme kombinovali a také bojovnost vázla. Šancí jsme si v prvním poločase moc nevytvořili a nebo je špatně řešili. Soupeř měl také jen pár střel z větší vzdálenosti, které s přehledem brankář Prycl Martin chytil. Poločas byl tedy bez branek.

Do druhé půle jsme si řekli ,že to musíme zlomit. Prohodili se brankáři, ale prvních pět minut druhé půle byl soupeř znovu lepší. Pak zavelel k útoku Prycl Martin, přidali se ostatní a hned jsme měli několik brankových příležitostí a bylo nás plné hřiště. Po pěkných akcích se blýskl hattrickem Rytíř Ondřej a vše dovršil brankou Prycl Martin. Radost byla veliká, kluci chtěli ještě navýšit skóre a v závěru již zapomínali na obranu. Přesto Ryšavý Kuba udržel svým dobrým výkonem čisté konto. Pochvala celému týmu za celkový přístup k tréninkům, zápasům a myslíme si že každý udělal pro tým maximum.

Trenéři:Hellinger J.,Rytíř H

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři