logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

10.kolo Krajské mladší přípravky

V sobotu 13.5.2017 jsme se na našem hřišti v rámci 10. kolo krajské soutěže mladších přípravek utkali s týmy Svratka Brno a Hustopeče.

Sestava výsledky a hodnocení turnaje

Sestava

Ludvík Matyáš - Marečková Denisa, Říha Tomáš, Varga Patrik, Štacha Ondřej Papoušek David, Vyroubal Adam, Veselá Jana, Železný David, Samek Milan, Chaloupka Dominik.

Trenéři Leoš Ludvík, Milan Samek

Výsledky

FK ZNOJMO - Svratka Brno - 8 : 14     Góly: Vyroubal 2, Papoušek, Veselá, Štacha, Železný, Chaloupka, Varga

FK ZNOJMO - Hustopeče - 6 : 7          Góly: Veselá 3, Železný, Vyroubal, Papoušek

Dnes jsme odehráli dvě kvalitní utkání. I přes to že jsme oba zápasy výsledkově prohráli tak co se samotné hry týče jsme určitě nepropadli,což nás trenéry těší více než samotné výsledky. Oba zápasy byly velmi vyrovnané a všichni naši hráči hráli s obrovskou chutí a bojovností. V prvním utkání jsme se dlouho drželi s kvalitním týmem soupeře a zvrat utkání přišel až v závěru, kdy soupeř dokázal využít svoji výškovou a silovou převahuj na svoji stranu. Škoda, že druhý zápas jsme nedotáhli do vítězného konce, protože za dnešní výkon bychom si to jistě zasloužili. Soupeř byl výškově i silově na naší úrovni a zápas rozhodla jen lepší koncovka hostů. Pochvalu si dnes zaslouží určitě Domča Chaloupka (roč. 2011), který nastoupil do svého prvního zápasu v krajské soutěži a s o 3 roky staršími protihráči srdnatě bojoval a patřil určitě k milému překvapení dnešních zápasů. Navíc se dokázal prosadit i gólově což je velké pozitivum. Dalším hráčem, který dnes mile překvapil, byl Maty Ludvík v brance, který předvedl velmi dobrý výkon a několikrát náš tým podržel skvělými zákroky. Zpestřením po druhém zápase bylo pro hráče střílení pokutových kopů, které si všichni aktéři náležitě užili.

Milan Samek

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři