logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

3.kolo okresního přeboru starších přípravek v Hrádku

Sestavy,výsledky a hodnocení turnaje

FK Znojmo oranžová: Baran Ondřej, Štancl Petr, Vystrčil Jan, Tejkal Ivo, Veselý Martin, Mikulášek Jakub, Herold Nikolas, Soukup Adam

FK Znojmo černá: Kaidl Lukáš, Brzobohatý Marek, NGuyen Petr, Horecký Tomáš, Štancl Matyáš, Vyroubal Adam, Vizingr Vojtěch, Bernát Matyáš, Záhora  Radek, Phung Kuba

FK Znojmo oranžová - Hrádek 3:3 góly Štancl Petr 2, Mikulášek 1

FK Znojmo oranžová - Jaroslavice 13:1 góly: Vystrčil 3, Soukup, Tejkal 2, Baran 4, Mikulášek 3

Oranžový tým dnes skládal sestavu na poslední chvíli, protože někteří hráči odřekli a někteří se nedostavili. Kluci hráli i za nemocného Lukáše. Odmakali to pouze se sedmi hráči v poli a především první zápas byl vydřený a kluci nakonec sahali i po vítězství. Druhý soupeř už byl menší a kluci si přece jen trochu odpočli a odehráli to v tréninkovém tempu. V druhé půli šel dokonce chytat Ivo a Martin si mohl zahrát v poli. S výkonem a předvedenou hrou jsme dnes u kluků velice spokojeni. Kluci perfektní. 

 

FK Znojmo černá - Jaroslavice 15:2 góly: Bernát 4, Brzobohatý 4, Vizingr 2, Vyroubal 3, Horecký, Záhora

FK Znojmo černá - Hrádek 7:6 góly: Bernát 3, Vyroubal, Horecký, Vizingr, Záhora

Černý tým dnes hrál téměř ve stejné sestavě jako minule. Pouze Fildu nahradil Maty. Musím ho pochválit, protože svým nasazením dnes strhl celý tým a už dlouho jsem kluky neviděl takhle bojovat a makat. Všichni odvedli opravdu svých 100% a především ve druhém zápase jeli nadoraz. Musel bych kluky chválit po jednom a to by bylo na dlouho. Pokud byl po zápase ode mne pochválen dokonce i Lukyńo tak to myslím hovoří za vše. Už dlouho jsem u nich neviděl takovou radost z vítězství jako po druhém zápase. Skvělý výkon.

Dnes chci vyzvednout ještě jeden důležitý článek našeho týmu a to jsou někteří rodiče. Především ti co se dnes zúčastnili. Naše silné jádro a myslím, že i dobrá parta těchto rodičů, dělá pro své děti opravdu hodně. Při pozvánkách na zápas se téměř předhání v odpovědích a téměř u všech vím, že bude odpověd´ " budeme tam".  Nikdy od vás neslyšíme, že by jste se s někým hádali, křičeli po někom, když se mu nedaří a právě naopak, krásně fandíte, dokážete poradit i potěšit při nepřízni osudu. Především díky vám kluky ten fotbal baví, díky vám se zápas od zápasu zlepšují a díky vám je nám všem, na tom zeleném koberci tak příjemně. Jste nejlepší rodiče.

Trenéři: Štancl Petr st., Kaidl Luboš

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři