logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

Mladší přípravka na jarním turnaji Loko Brno

V neděli 26. 3. sehrála naše mladší přípravka ročník 2008 a mladší turnaj o Jarní pohár na hřišti Loko Brno. V této kategorii bylo přihlášených 35 týmů!! Které byli rozděleny do 7 skupin po 5-ti. Náš klub měl ve hře dva týmy plus jeden tým dívek OFS Znojmo ve kterém jsme měli 4 naše hráčky. Tým v zelených dresech se po základní skupině probojoval do finálové skupiny. Tým v dresech bílo –černých se dostal do skupiny o 14-21 místo. Velkého individuálního ocenění se dostalo našemu útočníkovi Davidu Železnému, který byl vyhlášen nejlepším hráčem celého turnaje. Gratulujeme!!!!!!

Sestavy výsledky a hodnocení jednotlivých týmů

Tým zelená

Sestava

Ludvík Matyáš - Samek Milan, Říha Tomáš, Papoušek David, Štacha Ondřej, Železný David, Vašíček Nicolas, Vyroubal Adam. Trenéři Milan Samek a Leoš Ludvík

Základní skupina výsledky

FK Znojmo - Sokol Hrušky 5:0    Góly - Vašíček 3, Železný, Vyroubal

FK Znojmo - Pohořelice 13:0       Góly - Železný 7, Vašíček 2, Vyroubal 2, Štacha 2

FK Znojmo - Řečkovice 5:0         Góly - Vašíček 2, Železný 2, Vyroubal

FK Znojmo - Medlánky 6:0          Góly - Vašíček 3, Vyroubal 3

Finálová skupina výsledky

FK Znojmo - Medlánky 08  3:3     Góly - Železný 2, Vyroubal

FK Znojmo - Mor. Krumlov 2:3     Góly - Vašíček, Železný

FK Znojmo - Sparta Brno 3:3       Góly - Železný 2, Říha

FK Znojmo - Kněžpole 2:2          Góly - Vašíček, Železný

FK Znojmo - FŠ Třebíč 1:8         Góly - Vašíček

FK Znojmo - Nikolčice 1:1         Góly - Vašíček

Hodnocení zeleného týmu

Zelený tým ovládl základní skupinu jak herně tak i výsledkově a zcela jednoznačně se probojoval do finálové skupiny. Zde se utkal se všemi vítězi zbývajících skupin a čekalo se jak se nám povede v této finálové skupině. Hned v prvním utkání jsme prohrávali v polovině zápasu už 0-3 ale nakonec jsme po velkém boji vybojovali remízu. Ve druhém utkání jsme herně hledali a nemohli se dostat do tempa navíc jsme nedokázali v obraně pokrýt nejlepšího hráče Krumlova a ten nás sám potrestal třemi góly. Ve zbývajících čtyřech utkáních jsme nestačili jen na vítěze turnaje Fotbalovou školu Třebíč, která nás deklasovala 8-mi brankami. V dalších třech utkáních jsme se rozešli remízou. V konečném pořadí jsme tak skončili na sedmém místě. Na lepší umístění nám chybělo přetavit některou z remíz na tři body. Daleko více než konečného umístění si zcela určitě ceníme toho, že jsme ve finálové skupině herně nepropadli a nezaostávali za ostatními týmy. Dalším plusem je že v tomto týmu hrálo 5 hráčů ročníku 2009 takže z tohoto pohledu je předvedená hra a výsledky další plusem do budoucna.

V základní skupině nám soupeři nenechali vyniknout gólmana Matyho Ludvíka. Ve finálové skupině toho musel řešit poměrně více. Nevyšlo se mu hlavně utkání s Kněžpolem, kde dostal dva velmi laciné góly. Zapracovat bude muset hlavně na rychlé a přesné rozehrávce. Nejlepším, hráčem v defenzívě byl bezesporu Tomáš Říha, který odehrál velmi dobrý turnaj. Ostatní hráči nedokázali v obranné fázi podat tak kvalitní výkony jako Tomáš. Většina odehrála dobře hlavně základní skupinu. Ondru Štachu limitovala bolest nohy. David Papoušek se nedokázal plně koncentrovat na samotnou hru a mnohdy zbytečně zakončoval z velké dálky místo přihrávky na útočníka. Milan Samek ve finálové skupině hrál hodně bázlivě až bojácně a vyhýbal se osobním soubojům.

Co se týče ofenzívy tak tam byla dnes naše velká sílá. Výborný turnaj odehrál David Železný, jehož velmi dobrý výkon neušel ani hlavním pořadatelům turnaje. Výborně si dokázal vyhovět hlavně s Nikolasem Vašíčkem ,který kromě vstřelených gólů hrál velmi dobře do těla a na velkém prostoru i v obranné fázi. Vyladit bude ještě potřeba zakončení pravou nohou. Adam Vyroubal byl třetím útočníkem, který o sobě dával vědět. U tohoto hráče je výhoda, že zvládá dobře nejen ofenzivní ale i defenzivní hru. Adam bude muset zapracovat především na lepším a přímočařejším tahu na branku.

Jinak všichni naši aktéři zaslouží uznání za to, jak se v turnaji prezentovali i přes nekteré zmiňované nedostatky hráli s velkým nasazením a odhodláním uspět za což si zaslouží velkou pochvalu. Díky kuci!!!

Trenér Milan Samek

Tým černo- bílá

Komentář a výsledky budou doplněny

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři