logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

13.kolo FK Znojmo dorost B - Hostěradice 4:2 (1:0)

Góly : 41' ,49' Škubal , 70' Lehocký , 79' Peřinka - 55' Štainc ,78' Mikeš

Sestava a komentář k utkání

Fiala - Čopf - Pintera - Vystrčil Š. - Trochta - Ondra - Koňařík - Morkus - Kolařík - Železný M. - Peřinka - Lichevník (Chosé)- Wrana - Servít Š. - Lehocký (Der Hlavičkář) - Škubal - Balík (Zub) - Havliš .

Řekli po utkání trenéři : Ondra Daniel a Železný Milan .

V neděli 15.4.2018 jsme odehráli na domácím hřišti druhé utkání jarní části s mužstvem z Hostěradic. Do tohoto utkání jsme nastupovali s jasnou motivací ,získat plný počet bodů a vrátit tak soupeři porážku z podzimní části (2:1). Začátek a vůbec celí průběh prvního poločasu byl na obou stranách dost opatrný, nikdo nechtěl udělat chybu po které by mohl inkasovat. Naši hráči ,ale ani soupeř si během prvního poločasu nevytvořili příliš mnoho šancí ,aby mohli bezprostředně ohrozit jednu či druhou bránu. Až v samotném závěru první půlky hry jsme si dokázali vytvořit výraznější tlak před soupeřovou bránou ze kterého jsme vytěžili maximum a vstřelili jsme soupeři první branku. Druhý poločas byl výrazně lepší , především po stránce herní ,ale i střelecky se nám více dařilo a častěji jsme začali ohrožovat soupeřovu branku. Po tomto zlepšení jsme v průběhu druhého poločasu dokázali soupeři nastřílet tři branky. Ale i soupeř nezahálel a dokázal si vytvořit pár solidních šancí ze kterých nám vstřelili dvě branky po naších zbytečných chybách v obraně . I přesto ,že nám soupeř v druhém poločase dokázal vstřelit dvě branky nás nakonec až tak moc nemusí mrzet ,ale taky to nemůžeme přehlížet a do dalších zápasů se musíme těchto zbytečných chyb vyvarovat. V závěru hry se kluci dokázali ještě vyhecovat , zabojovali a vítězství si už nenechali uniknout a zaslouženě získali tři důležité body . Díky borci !

Pochvala za vítězství patří celému mužstvu a dále děkujeme starším žákům jmenovitě ( Čopf Jaroslav ,Pintera Kryštof ,Morkus Václav ,Lichevník Josef (Chosé) a Peřinka Martin ) za aktivní herní zapojení v našem mužstvu .

Plán týdne : trénink - pondělí - čtvrtek v 17:00 hod.

sobota 21.4.2018 - začátek utkání v 16:00 hod. - FK Znojmo ,,A,, - Vojkovice

- začátek utkání v 13:00 hod. - Přímětice - FK Znojmo ,,B,,

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři