logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

5.kolo FK Znojmo ml.žáci - Vojkovice 5:1 (1:1)

Góly: Veselý 3,Dvořák,Lichevník

V pondělí 25.9.2017 odehráli mladší žáci odložený zápas doma s Vojkovicemi.

Sestava a hodnocení utkání

Rybníček-Mareček,Balada,Procházka,Lichevník,Sáblíková,Štancl,Baran,Prycl,Veselý,Tejkal,Vystrčil,Dvořák,Horecký,Adamička.

Celý tento zápas byl z naší strany po herní stránce neuspokojivý.Dnes jsme se na výhru nadřeli více než minulém zápase na Svratce. I když jsme hráli v prvním poločase převážně na polovině soupeře, nedokázali jsme zakončit gólem. Hráči se trápily a utápěli v rozehrávkách a nesmyslných kličkách.I když jsme si před zápasem řekli pozice a to jak máme hrát,bylo to přesně naopak. Mrzí nás hra některých hráčů, kteří se honí z místa na místo a pak jim nestačí síly na vrácení se na pozici ,kde mají být .Asi po 15 minutách hry nás konečně poslal do vedení Martin Veselý. Netrvalo ale dlouho a soupeř po naší chybě skóre dokonce poločasu srovnal na 1:1.V přestávce jsme si vytkli chyby kterých se hráči dopustili .Druhý poločas byl už gólově lepší,ale i tak to hráče stálo moc sil. Podvolili jsme se hře soupeře i když my umíme hrát úplně jinak. Škoda nevyužitých šancí ,bylo by skóre mnohem vyšší. Dnes musíme vyzvednou hru Martina Veselého,který ne jen že dal tři góly ale i dal spousty šancí ostatním,ale ty ji nevyužily. Krásný gól z obrany dal i Martin Dvořák. A dalším přispěl Tadeáš Lichevník. V obraně opět nezklamali Mareček,Procházka a Dvořák. Dnes musíme pochválit také hru Davida Balady, který dnes mile překvapil.

I když jsme dnes získali cenné body, hra se nám vůbec nedařila. Věříme že na další zápas se poučíme a budeme hrát naši hru, kterou umíme.

Trenéři: Kučma Pavel,Balada David,vedoucí týmu Jiřina Veselá.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři