logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

5.kolo Svratka Brno B - FK Znojmo ml.žáci 2:1 (2:1)

Gól: Lichevník

V sobotu 23.9.2017 odehráli mladší žáci další utkání krajského kola. Tentokrát jsme se utkali s týmem Svratky Brno na jejich domácím hřišti.

Sestava a hodnocení utkání

Rybníček-Mareček,Balada,Procházka,Lichevník,Sáblíková,Štancl,Veselý,Tejkal,Baran,Dvořák, Vystrčil,Adamička.

Tento zápas byl pro nás velice důležitý.Od začátku byl zápas velice rychlý,ale na obou stranách vyrovnaný. První gólovou šanci měl Martin Veselý,kdy brankář soupeře byl daleko od brány,ale dloubáčkem se ho přehodit nepodařilo.Míč skončil mimo bránu.Po té měla několik šancí i Svratka ,ale my měli v bráně Rybičku,který několik šancí soupeřům vychytal.V polovině prvního poločasu jsme ale gól dostali a po té i druhý.Zbývali poslední minuty do poločasu a my konečně snížili zásluhou krásné akce Veselý-Lichevník. Druhý poločas už se skóre bohužel nezměnilo.Vyrovnávací gól měla na kopačce naše kapitánka Bára,která dostala nahrávku před bránu,ale místo střely ještě nahrála a šance na vyrovnání nevyužila.Dnes musíme vyzvednout výkon brankáře Vítka Rybníčka,který dnes výborně zachytal a náš tým podržel.Výborně dnes v obraně pracoval Honza Mareček,Marek Procházka i Martin Dvořák.Také musíme pochválit Mildu Adamičku,který dnes odehrál za nás první zápas a měl také dvě gólové šance.Výborně do našeho týmu zapadl a věříme ,že jeho čas ještě přijde.

Dnes se nemáme za co stydět,bojovali jsme jak to jen šlo,ale bohužel štěstí v zakončení dnes nebylo.Ještě musíme pochválit hráče Veselého,Tejkala a Dvořáka,kteří po zápase nastoupily ještě za starší žáky.

Rodičům opět děkujeme za podporu a fandění.

Trenéři :Kučma Pavel,Balada David,vedoucí týmu Jiřina Veselá

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři