logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

2.Kolo halové ligy mladších žáků v Ivančicích

2.Kolo halové ligy mladších žáků v Ivančicích

V neděli se 3.12.2017 pokračovalo 2.kolo halové ligy v Ivančicích. Dva naše týmy černá a oranžová poměřili své síly s týmy Moravské Prusy, Slovan Rosice (černá),a domácím týmem z Ivančic. Oranžová s týmy Kohoutovice U13, FK Bosonohy a 1.SC Znojmo.

Sestavy,výsledky a hodnocení

FK Znojmo černá

Sestava: Rybníček-Mareček,Balada,Procházka,Lichevník,Sáblíková, Krontorád Martin,Krontorád Marek,Veselý,Dvořák,Marečková a Veselá.

FK Znojmo černá - TJ Sokol Mor. Prusy 7:2

Góly: Veselý 2,Krontorád Martin 3,Krontorád Marek ,Lichevník

Tento zápas byl ze začátku po herní stránce slabší. I když se zdál soupeř pro nás lehčím,nedařilo se nám dlouho vstřelit gól. Nakonec si předci jen místo před bránou udělal Veselý Martin a otevřel skóre. V dnešním kole jsme vzali do party kluky Krontorádovi a ukázalo se, že se v našem týmu neztratili. Martin Krontorád dal hatrick a jeho bratr Marek se také zapsal jedním gólem. Dalším gólem přispěl i Tadeáš Lichevník. Dva góly jsme inkasovali i my po chybě v obraně. I tak bylo na co se dívat. Rodičové nás hlasitě podporovali z tribuny.

FK Znojmo černá - Slovan Rosice (černá) 8:2

Góly: Veselý,Lichevník,Krontorád Marek 2,Krontorád Martin,Dvořák 2,Procházka

Druhý zápas byl z naší strany lepší, převážně se hrálo na polovině soupeře.Těší nás že se v tomto zápase podařilo vstřelit gól i Martinovi Dvořákovi který svoji bombou střelil přes polovinu hřiště krásné dva góly. Hezkou střelou se prosadil i Marek Procházka. Bohužel jsme opět utržili nešťastný gól po chybě brankáře,ale za stavu 8:1 nás to tolik nemrzelo. Gólovou šanci na noze měla i Deniska Marečková a Bára Sáblíková, ale šanci nevyužily. Pochvalu si ale zaslouží všichni hráči, protože předvedli krásný fotbal.

FK Znojmo černá - Ivančice 2:2

Góly-Krontorád Martin,Dvořák Martin,

Třetí zápas byl pro nás velice důležitý a z tohoto kola určitě nejtěžší. Domácí tým nás chtěl porazit,ale i my chtěli ze zápasu odejít neporaženi. Bohužel se v obraně moc chybovalo a my dostali rychlé dva góly a prohrávali 0:2. Jenže kdo jiný než my umíme otočit zápas i za takového skóre. Hráči se zvedli natolik, že se na hřišti začali dít věci nevídané. Dlouho odolával brankář Ivančic našemu střelci Martinovi Veselému. Pak jsme poslali na plac sestavu Veselý,Krontorád Martin a Marek a Dvořák. První svojí dělovou střelou skóre snížil Martin Dvořák. Kluci chtěli za každou cenu skóre srovnat. Tato čtveřice tak dlouho tlačila až se nakonec prosadil po pěkné akci Martin Krontorád. Stav se tak srovnal v poslední minutě na 2:2.Více už jsme do konce nestihli. Pro nás je tato remíza s domácím celkem Ivančic velice cenná. Na tribunách propukali veliké ovace a potlesk za krásně odehraný zápas.

Všem hráčům patří velká pochvala za dnešní výkony a budeme se těšit na další kolo halové ligy.

Přejeme všem krásného Mikuláše!!!! Rodičům děkujeme za úžasnou atmosféru.

Trenér Pavel Kučma,Jiřina Veselá.

 

FK Znojmo oranžová

Sestava

Jan Vystrčil , Petr Štancl, Ivo Tejkal, Ondra Baran, Ivan Vyroubal, Petr Nguyen, Tomáš Horecký, Filip Prycl, Marek Brzobohatý,

Výsledky

FK Znojmo oranž. – Tatran Kohoutovice U13 2:7              Gól – Prycl, Horecký,

FK Znojmo oranž – FK SK Bosonohy 0:4

FK Znojmo oranž – 1. SC Znojmo 1:2              Gól - Horecký

Hodnocení

Hodnocení dnešního turnaje bude podobné tomu minulému. Výsledkově opět tři porážky,ale opět nemáme těmto mladým klukům co vyčíst. Ve všech zápasech máme enormní nasazení bojovnost a odhodlání. Pozitivní je že se dokážeme dostávat do šancí, máme dobré pasáže i v kombinaci,ale v koncovce ještě nemáme potřebný klid. I přes porážky si ceníme, že kluci makají do poslední minuty.

Trenéři. Martin Prycl, Petr Štancl a Kamil Horecky,

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři