logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

1.kolo halové ligy mladších žáků v Ivančicích

1.kolo halové ligy mladších žáků v Ivančicích

V neděli 26.11.2017 začala zimní halová liga mladších žáků. V letošním turnaji máme zastoupeny dva týmy. Tým černá kde jsou zastoupeny převážně ročníky 2005 a tým oranžová sestavený z hráčů roč. 2006 a 2007. V prvním kole se tým FK ZNOJMO (černá) utkal ve 3 zápasech s týmy Tatran Starý Lískovec,SK Tuřany,Tatran Kohoutovice. Tým FK Znojmo (oranžová) se utkal s týmy Madlánek 2005, Židenic a Mor. Prusy.

Sestavy,výsledky a hodnocení obou týmů

Černý tým

Sestava: Rybníček-Mareček,Balada,Procházka, Lichevník ,Sáblíková,Veselý,Dvořák,Veselá Jana a Marečková Denisa(roč.2008).

FK Znojmo (ČERNÁ) - TATRAN STARÝ LÍSKOVEC 4:1          Góly: Veselý 3,Dvořák

V prvním zápase jsme hned od začátku ke hře přistoupili velice zodpovědně. I když jsme měli v týmu 2 mladší hráčky Janičku a Denisku,vůbec to na hře nebylo znát.Hráči předváděli vynikající podívanou pro diváky,kteří je po celou dobu hlasitě povzbuzovali.Jako první skóre otevřel Martin Veselý a nebyl to jeho jediný gól.Všichni hráči plnili svoje úkoly,tak jako jsme si řekli před začátkem zápasu. Dnes poprvé s námi odehrála v hale i naše kapitánka Bára Sáblíková, která měla také šanci na vstřelení gólu,ale míč letěl mimo bránu. Dalším pěkným gólem z poloviny hřiště přispěl Martin Dvořák. V tomto zápase jsme byli lepším týmem .

FK Znojmo (ČERNÁ) - SK TUŘANY 4:0         Góly: Veselý,Lichevník 2,Procházka

Druhý zápas byl ve stejném duchu jako ten první. Skóre opět otevřel Martin Veselý. Dvakrát se také gólové prosadil Tadeáš Lichevník. Dalším krásným gólem se blýskl Marek Procházka. Výborně v tomto zápase bojovali i děvčata Janička a Deniska a Bára. V obraně výborně odehráli všichni obránci Dvořák,Mareček,Balada,Procházka.V bráně skvěle tým podržel Vítek Rybníček a udržel si čisté konto.

FK Znojmo (ČERNÁ) - TATRAN KOHOUTOVICE 5:4           Góly: Veselý 4,Balada

Třetí zápas byl tím nejemotivnějším z dnešního kola. Zápas to byl jako na houpačce. Tentokrát jsme obdrželi první gól my po chybě v obraně. Hráči ale v zápase nepolevili a krásnou ranou skóre srovnal Martin Veselý. Tatran Kohoutovice ale opět využil našeho obraného zaváhání a skóre překlopil na svoji stranu. Poté se pěknou střelou prosadil znovu Veselý. Stav byl opět srovnán na 2:2. Pak se opakovalo opět naše zaváhání a my zase prohrávali. Na 3:3 srovnal David Balada.Třetím gólem se prosadil nikdo jiný než Veselý a my vedli 4:3.Soupeř se ale nevzdal a srovnal na 4:4. Tento zápas byl hodně vyrovnaný. Zbývali poslední 2 minuty zápasu a o výsledku rozhodl náš sniper Martin Veselý který po čtvrté překonal brankářku Kohoutovic. V tomto zápase všichni hráči nechali svoje srdce a odhodlání a chuť po vítězství nás dotáhla do vítězného konce.

První kolo se nám povedlo na jedničku. Všichni si zaslouží velikou pochvalu za bojovnost.Věříme že se nám bude dařit i v dalších kolech halové ligy.

Rodičům děkujeme za podporu a fandění,a také za odvoz hráčů .

Trenér Pavel Kučma,vedoucí týmu Jiřina Veselá.

 

Oranžový tým

Sestava

Jan Vystrčil , Petr Štancl, Ivo Tejkal, Ondra Baran, Ivan Vyroubal, Petr Nguyen, Tomáš Horecký, Filip Prycl, Matěj Pilinzski

Výsledky

FK Znojmo oranž. - FC Medlanky 2005  1:2        Gól - Tejkal.

FK Znojmo oranž - ČAFC Židenice  0:3

FK Znojmo oranž - TJ Sokol Mor.Prusy 1:2 - Gól - Prycl

Hodnocení

I když jsme všechny tři utkání prohráli, hodnotím dnešní vystoupení velmi kladně. Dvě utkání jsme prohráli jen o gól a proti Židenicím jsme 3x inkasovali a žádnou nevsítili. Kluci předvedli velmi dobré výkony a je vidět že výsledkově to budeme zde na turnaji mít těžší, ale nám jde v tomto týmu především o herní projev a hlavně nás zajímá herní konfrontace proti starším ročníkům. Dnes tedy musím vyzvednout výborné nasazení celého týmu a odhodlání uspět a co týče předvedené hry tak s tou jsme všichni trenéři maximálně spokojeni.

Trenéři. Martin Prycl, Petr Štancl a Kamil Horecky,

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři