logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

21.kolo FK Znojmo B - TJ Višnová 4:4 (2:1)

Góly  -  Paseka, Černý, Kubále, Pěnkava T. ml.

Sestava a hodnocení utkání

 

Rehberger M. - Paseka J., Havliš P., Pěnkava T., Benda L., Pavlík R., Blažíček J., Černý D., Kubále D., Bálka M., Pevný R.,

Náhradníci: Neumann M., Németh P., Holzbauer V., Kalina L., Vystrčil Š.,

K mistrovskému utkání na domácím hřišti jsme přivítali vedoucí celek tabulky. V kabině jsme si řekli, že půjdeme do zápasu hned od první minuty a nic nepodceníme, ale opak se stal pravdou a my hned v první minutě po naší chybě inkasovali. Uklidnění přišlo až v 18.minutě, kdy jsme po rohovém kopu srovnali. Od této branky se naše hra podstatně zlepšila ve hře byl pohyb, kombinace, osobní souboje. Toto se projevilo navíc ve 25.minutě, kdy jsme vstřelili druhou branku a šli do vedení, tím skončil první poločas.

V kabině byl klid a pozitivní nálada. Hráče jsme upozornili na začátky druhé půle, které máme slabší a musíme se chytit hned od první minuty. Toto jsme dodrželi jen do 57.minuty kdy jsme opět propadli a bylo srovnáno. Vzápětí po této inkasované brance došlo k chybě celé obrané řady a my opět inkasujeme. Důležité však bylo že jsme to nezabalili a hráli dál, což se vyplatilo a v 75.minutě jsme srovnali z pokutového za ruku ve vápně na stav 3:3. Po vyrovnání se hra přesouvala z jedné půlky na druhou.  Ovšem následně opět děláme školáckou chybu a v 84.minutě inkasujeme čtvrtou. Ve zbytku utkání jsme vše vysunuli do předu a vyplatilo se. Soupeře jsme zatlačili vytvořili si tlak a z posledního rohového kopu jsme v 90.minutě srovnali na konečný výsledek 4:4.

Po velmi dlouhé době se nám podařilo vsítit branku v posledních vteřinám utkání navíc s vedoucím týmem tabulky což je pozitivní. Pochvala tak patří celému mužstvu včele s náhradníky. Děkujeme!!

Smolným okamžikem utkání bylo zranění našeho talentovaného mladíka Pavla Havliše.

Celý tým mu přeje brzký návrat na hřiště.

Řekli po utkání: Kalina L. - Železný M. - Lattner J.      

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři