logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Novoroční čunča 2016

Novorocni cunca 2016V pátek 1.1.2016 proběhl již 41. ročník tradiční „Novoroční čunči“. Letos se nás sešlo 21, k tomu ještě hodně diváků, kteří se bavili kvalitním fotbalem, jenž byl okořeněn bojovným výkonem všech hráčů, některé souboje byly vyhecované. Nejvíce se hádali Darla a Kalimero. Ten se snažil vybíjet si zlost na svých protihráčích nevybíravými zákroky za hranicí pravidel. Naštěstí nikoho nezranil. Že se jedná o velkou tradici tohoto klání svědčí i to, že utkání odehráli hráči, z nich nebyl nikdo mladší pod 30 let, což svědčí o jejich věrnosti oddílu a přístupu k tradici. Nejstaršími hráči byli Pepa Bulín (69) a Darla (68), nejmladším byl Patrik Poláček (11). Hráči se rozdělili dle zvyku na „staré“ a „mladé“. V průběhu utkání zkušenější mužstvo vedlo již 6:2, závěr byl však dramatický, přesto „staří“ zvítězili 7:6.


„Staří“: Bulín Josef, Železný Milan st., Burša Vlastimil, Benda Martin, Berka Ladislav, Samek Milan, Pěnkava Tomáš, Duhajský František, Pavlů Lubomír, Ficenc Josef, Jirgala Pavel,
„Mladí“: Kalina Lukáš, Doválel Aleš, Poláček Ondřej, Poláček Patrik, Štancl Petr, Kubále Daniel, Burda David, Truhlář Radek, Pavelka Martin, Železný Milan ml.,

Po utkání jsme v družné zábavě a rozboru zápasu poseděli v restauračním zařízení na hřišti. Bylo o čem diskutovat. Aby se nám uvolnily jazyky, proběhla řízená degustace Rohákovy slivovice, byla výborná. Šanty, děkujeme. Ti nejodolnější se později odpoledne přesunuli do hospody v Sedlešovicích, kde jsme hráli kulečník.

Děkuji všem, kteří překonali svoji pohodlnost a lenost a přišli si zahrát. Věřím, že se všichni sejdeme na pokračování této tradice na Nový rok 2017.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři