logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

23.kolo FK Znojmo dorost - Sokol Novosedly 1:2 (0:0)

Gól -  Balík M.

Sestava a hodnocení utkání

 

Čech P. - Servit  Š., Neumann M., Krejčí M., Kolařík D., Železný M., Morkus V., Lehocký V., Balík M., Ondra M., Vystrčil Š.,

Náhradníci: Servit E., Procházka R., Čapoun P., Konařík D., Rytíř O., Lustig A.,

K dalšímu mistrovskému utkání jsme nastoupili na domácím hřišti proti vedoucímu týmu soutěže. Od první minuty bylo znát, že hrají spolu týmy s čela tabulky. Hra měla kvalitu a tempo. Náš tým měl lepší držení míče a uzemní převahu, ale do vyložených šancí se nedostal žádný z týmu. Hosté zahrozili jen několika střelami ze střední vzdálenosti. Ve druhém půli jsme začali opět aktivně a soupeře herně v poli přehrávali. Obranná čtveřice hrála velmi pozorně, organizovaně a spolehlivě. Navíc se nám podařilo v 52 minutě vsítit branku  po individuální akci Marka Balíka, který pohotovou střelou k tyči poslal náš tým do vedení 1:0. Po tomto gólu jsme si začali vytvářet další velké šance. Dvě z nich měl Michal Krejčí, který se ocitl 2x tváří v tvář hostujícímu gólmanovi, ale ani jednou neuspěl. Další velkou šanci neproměnil  Mara Balík. Hosté měli jednu nebezpečnou střelu z trestného kopu, kterou Petr Čech vyškrábl na roh. V 69 minutě se projevilo známe ,,nedáš dostaneš,, a hosté z ojedinělé akce srovnali na 1:1. O pár minut později byl ve vápně faulován Michal Krejčí a sudí ukázal na značku pokutového kopu. Míč si vzal sám faulovaný hráč, ovšem dnes mu nebylo souzeno vsítit branku a míč skončil těsně vedle pravé tyče. O několik minut později byl v našem vápně faulován hostující útočník a pokutový kop tentokrát zahrávali hosté. Exekutor Novosedel prokázal pevné nervy a poslal svůj tým do vedení 1:2. Naši nechtěli utkání prohrát a tlačili se k vyrovnání,ale dnes nám nebylo přáno..

Dnes musíme říci, že jsme byli lepším týmem, ovšem fotbal se hraje na góly. My své velké šance nevyužili, soupeř naopak z minima vytěžil maximum, a proto si odvezl vítězství. Z tohoto důvodu je pro nás výsledek zklamáním. Kluci dnes předvedli určitě nejlepší jarní výkon a bylo vidět, jak moc chtěli uspět. Za nasazení, přístup a předvedený týmový výkon patří všem hráčům poděkování.

Řekli po utkání: Kubále Daniel - Lattner Jan

 

 

 

 

   

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři