logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

1.kolo Krajské přípravky

V sobotu 8.9.2018 začala 1. kolem krajská soutěž přípravek 2018/2019. Tentokrát jsme zajížděli do Rajhradu, kde jsme se postupně utkali s týmem Moravského Krumlova a domácím týmem RAFK.

Sestavy,výsledky a hodnocení

Sestava starší přípravky

Sokol Pavel, Ludvík Matyáš - Marečková Denisa, Štacha Ondřej, Vašíček Nicolas, Varga Patrik, Pilinszki Matěj, Vyroubal Adam, Železný David, Zámostný Ondřej, Železná Natálie.

Výsledky Starší přípravky

FK ZNOJMO - Moravský Krulmov 15:2              Góly: Vašíček 5, Varga 3, Vyroubal 3, Sokol 2, Zámostný, Štacha.

FK ZNOJMO - RAFK 20:3                 Góly: Vyroubal 6, Vašíček 5, Železný 4, Sokol 2, Varga, Železná, Zámostný.

K těmto prvním dvěma duelům nového ročníku krajské soutěže jsme odjížděli s očekáváním co nás čeká neboť téměř celý tým se po minulé sezóně přesouval z mladší do starší přípravky. A jak výsledkově, tak i herně jsme tyto dvě utkání zvládli. I když ve druhém zápase jsme se pomaleji dostávali do tempa, tak nakonec jsme oběma zápasům udávali tempo. A když se stalo, že soupeř zaútočil, tak svými zákroky podrželi oba brankáři, přičemž když Pavlík nastoupil do útoku tak se dokázal v obou zápasech i gólově prosadit.

Dali jsme spoustu gólů a nutno říct, že mnoho jich bylo po krásných akcí celé pětky na hřišti. I když jsme vstřelili hodně branek, tak bylo i mnoho situací, které jsme v předbrankovém prostoru nevyřešili nejlépe a malým důrazem se připravili o ještě větší počet gólů v soupeřově síti.

Trenéři Leoš Ludvík, Milan Samek, vedoucí Petr Železný.

Mladší přípravky

Sestava mladší přípravky

Kubále Daniel, Kaidl Tobik, Podzemský Samuel, Brzobohatý Oliver, Vyorálek Robin, Střecha Tomáš, Pilinszki Patrik, Matyáš Varga, Dan Nguyen, Vojta Malačka,

Výsledky mladší přípravky

FK ZNOJMO - Moravský Krulmov 11:4             Góly: Brzobohatý 3x, Kubále 2x, Vyorálek 2x, Pilinszki, Podzemský, Varga, Nguyen,

FK ZNOJMO - RAFK Rajhrad  6:10                 Góly: Brzobohatý, Kubále, Vyorálek, Pilinszki, Varga, Kaidl,

Mladší přípravka vstoupila do své nové sezóny pod vedením trenérů Tomáše Pěnkavy a Karla Střechy také velmi dobře. Kluci bojovali měli chuť do hry a nasazení. Ve dvou zápasech vsítili 17 branek, což je určitě pozitivní mezi střelce se zapsala většina týmu což je také dobré. V brance se postupně vystřídala čtveřice hráčů a i zde se určitě neztratili. Dva góly vsítil i benjamínek týmu Matyáš Varga (roč.2012). Všichni hráči zaslouží pochvalu za předvedené výkony.

Trenéři Tomáš Pěnkava, Milan Samek a Karel Střecha

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři