logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

6.kolo Krajské přípravky

V sobotu 3.11. jsme na domácím hřišti odehráli poslední podzimní kolo krajské soutěž přípravek. Našimi soupeři byli tentokrát týmy Ivančic a Ratíškovic.

Sestava,výsledky a hodnocení

Ludvík Matyáš, Sokol Pavel - Marečková Denisa, Varga Patrik, Pilinszki Matěj, Vyroubal Adam, Zámostný Ondřej, Kabourek David, Vašíček Nicolas, Železný David, Železná Natálie.

Výsledky starší přípravky

FK ZNOJMO - Ivančice 8:4 Góly: Vašíček 4, Železný 2, Vyroubal, Železná.

FK ZNOJMO - Ratíškovice 9:6 Góly: Vyroubal 2, Varga 2, Vašíček, Železný, Sokol, Ludvík.

Poslední soutěžní zápasy podzimní soutěže jsme jak výsledkově, tak i herně zvládly dobře. Oproti minulému kolu jsme se tentokrát sešli v "tradiční" sestavě, ve které jsme odehráli téměř celý podzim. Během obou zápasů jsme ani jednou soupeře nepustili do vedení. Obě utkání byla spíše bojovnější a silovější. Tentokrát jsme nepředvedli tolik pěkných kombinací, ale nasazením a důrazem v osobních soubojích jsme soupeře předčili.

Hodnocení celé podzimní části je velice kladné. Přestože se kádr starší přípravky po prázdninách ze dvou třetin obměnil a byl doplněn hráči ročníku 2009 ( a děvčaty 2008 ), kteří věkově skončili v mladší přípravce, tak na výsledcích a hlavně na předvedené hře to nebylo vůbec poznat. Všichni hráči zaslouží pochvalu jak za své předvedené výkony v soutěžních utkáních, tak i za výbornou práci a nasazení při trénincích.

Během podzimu jsme odehráli celkově 12 utkání v krajské soutěži. Bilanci 10 vítězství, 1 remíza a 1 prohra byla pro nás trenéry příjemným překvapením. Celkové skóre ze 12ti zápasů je 149:61. A když už jsem v statistice, tak ještě doplním střelce všech našich gólů :-). Niky Vašíček - 39 gólů, Adam Vyroubal - 29 gólů, Dava Železný - 19 gólů, Ondra Zámostný - 16 gólů, Páťa Varga - 15 gólů, Pavlík Sokol - 11 gólů, Ondra Štacha - 6 gólů, Natka Železná - 3 góly, David Papoušek - 3 góly, Maty Ludvík - 2 góly, Domča Chaloupka - 2 góly, Oli Jakeš - 1 gól, Denča Marečková 1 gól, Maty Pilinszki - 1 gól, Tobík Chalupník - 1 gól.

Kromě krajské soutěže přípravek se hráči ročníku 2009 zúčastnili i celorepublikového turnaje Ondrášovka cup, kde se po vyhraném předkole ve Žďáře nad Sázavou a taktéž pro nás překvapivě vyhrané kvalifikaci ve Velkých Pavlovicích probojovali zaslouženě do finále, které se uskuteční na jaře 2019 a bude vyvrcholením této sezóny kategorie U10 (ročník 2009).

Leoš Ludvík

Sestava mladší přípravky

Kubále Daniel, Brzobohatý Oliver, Vyorálek Robin, Pilinszki Patrik, Dan Ngyen, Kaidl Tobik, Varga Matyáš, Sekula Adam,

Výsledky mladší přípravky

FK ZNOJMO – Ivančice 3:11  Góly: Kubále 3x,

FK ZNOJMO - Ratíškovice 6:17  Góly: Vyorálek 4x, Dan Nguyen, Kubále,

Trenér Milan Samek

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři