logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

8.kolo Krajských přípravek

V sobotu 13. 4. 2019 zajížděla starší a mladší přípravka ke druhému jarnímu kolu krajské soutěže přípravek, tentokrát do Drnovic, kde jsme se postupně utkali s domácí týmem Drnovic a týmem Vacenovic.

Sestava, výsledky a hodnocení

 Sestava starší přípravky

Sokol Pavel, Ludvík Matyáš - Vašíček Nicolas, Papoušek David, Železný David, Železná Natálie, Marečková Denisa, Chaloupka Dominik, Sekula Adam.

Výsledky

FK Znojmo - Drnovice  10:4     

Góly: Železný 3, Chaloupka 3, Vašíček, Železná, Sokol, Ludvík.

FK Znojmo - Vacenovice 5:4     

Góly: Vašíček 3, Chaloupka, Železný.

Do Drnovic jsme tentokrát odjeli kvůli různým okolnostem v trochu jiné sestavě než běžně jezdíme. Šanci jsme tentokrát dali i dvěma hráčům věkem z mladší přípravky a to Domčovi a Adamovi. Oba dva odehrály velmi dobré zápasy. Domča se prosadil střelecky a Adam zase dobře plnil svoji defenzivní roli. Oba dva zápasy provázelo chmurné a studené počasí. Několikrát nás zastihla i lehčí přeháňka. V prvním zápase jsme nejprve nastřelili dvě břevna a tyčku, ale narůstajícím tlakem do brány jsme tuto smůlu prolomili a začali se prosazovat i střelecky. Do střeleckých statistik se zapsali i oba brankáři, kteří se při menším počtu hráčů v naší sestavě vystřídali i ve hře. Druhé utkání už bylo mnohem vyrovnanější a poločasové skóre 2:2 předjímalo zajímavý druhý poločas. Kaňkou na začátku druhé půle bylo zranění Pavlíka v bráně, který si při jednom zákroku pochroumal kotník. Do brány se vrátil Maty a my v tu chvíli měli ještě o jednoho hráče na střídání méně. Hra se nadále přelévala z jedné strany na druhou a všem pomale docházely síly. V posledních 20 - ti vteřinách za nerozhodného stavu jsme zahrávali rohový kop Davou. Ten krásným centrem našel na zadní tyči Nikyho, který volejem skóroval a svým třetím gólem v zápase rozhodl o naší výhře. David Papoušek si dnes také po delší době zkusil krajskou soutěž a určitě dnes nezklamal. Pochvalu dnes zaslouží i dvě děvčata a to Deniska s Natálkou. Deniska s velkým přehledem v obraně a Natka dobře odvedenou prací v útoku. Závěrem jen popřání brzkého uzdravení Pavlíkovi snad to nebude nic vážnějšího.

Trenér Leoš Ludvík

Mladší přípravka

Sestava

Kubále Dan - Malačka Vojtěch, Brzobohatý Oliver, Kaidl Tobiáš, Střecha Tomáš, Navrkal Jakub, Pham Dan, Vyorálek Robin

Drnovice - FK Znojmo 6 : 6

Góly: Brzobohatý 2, Pham 2, Vyorálek, Kubále

V prvním zápase se nám podařilo navázat na výkony z minulého kola. Dařila se nám kombinace. Vytvářeli jsme si šance a dali šest pěkných branek a při troše štěstí jsme mohli i vyhrát. To se sice nepovedlo, ale i soupeř podal kvalitní výkon, takže zasloužená remíza.

FK Znojmo - Vacenovice 6: 17

Góly: Pham 3, Vyorálek, Brzobohatý,Malačka

Ve druhém zápase jsme se střetli se soupeřem z Vacenovic, který byl fyzicky zdatnější a dokázal nás přehrát. Přesto jsme i v tomto pro kluky těžkém utkání dokázali vstřelit šest branek.

 

Tomáš Pěnkava a Tomáš Střecha

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři