logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

9.kolo Krajských přípravek

V sobotu 27. 4. 2019 se na našem hřišti konalo 9. kolo krajské soutěže přípravek. Tentokrát nám soupeřem byl Vyškov a SC Znojmo.

Sestavy, výsledky a hodnocení

 

 Sestava

Sokol Pavel, Ludvík Matyáš - Vašíček Nicolas, Zámostný Ondřej, Železný David, Železná Natálie, Varga Patrik, Vyroubal Adam, Marečková Denisa, Jakeš Oliver, Pilinszki Matěj.

Výsledky

FK Znojmo - Vyškov   18:4     Góly: Vašíček 6, Železný 4, Vyroubal 2, Sokol 2, Varga, Zámostný, Jakeš, Železná.

 

FK Znojmo - SC Znojmo  6:9     Góly: Železný 2,  Železná, Vyroubal, Varga, Vašíček.

Do prvního utkání jsme vletěli s obrovskou chutí a velmi brzy odskočili soupeři o několik gólů. Tohle výborné tempo nám vydrželo po celé utkání a postupně navyšovali skóre. Druhé utkání jsme začali úplně opačně. Soupeř nám velmi rychle odskočil o několik branek a my jsme se z toho v prvním poločase nedokázali otřepat. Utkání mělo velmi dobré tempo a vysokou kvalitu. Do druhého poločasu jsme nastoupili lépe my a soupeři nedarovali ani kousek hřiště. Postupně jsme snižovali náskok, ale vinou špatného startu do první půle jsme již vyrovnat nestačili. Přesto všichni hráči zaslouží pochvalu za bojovnost po celý zápas a dílčí úspěch v podobě výhry v druhém poločase. Důležitým dopinkem pro naše hráče byla i velmi hlasitá podpora našich fanoušků za což jim touto cestou děkujeme.

Trenéři: Leoš Ludvík, Petr Železný

 

Mladší přípravka

Sestava

Kubále Daniel - Malačka Vojtěch, Pilinszki Patrik, Kaidl Tobiáš, Vizingr Štěpán, Vyorálek Robin, Pham Dan, Střecha Tomáš, Podzemský Samuel

FK Znojmo - Vyškov 7 : 17

Branky: Kaidl 2, Střecha 2, Vyorálek, Pham, Podzemský

V prvním zápase jsme narazili na velmi dobrého soupeře. Hrál se pohledný fotbal na obě strany.Sice jsme nedokázali vyhrát, ale náš výkon byl až na pár chyb kvalitní.Kluci se snažili, ale na Vyškov to nestačilo.

FK Znojmo - 1.SC Znojmo 8 : 8

Branky: Pham 4, Vyorálek 2, Podzemský, Kubále

I v druhém zápase jsme dokázali hrát pěkný fotbal. Hra měla spád a obě mužstva se střídala ve vedení. Už to vypadalo, že to bude prohra, ale podařilo se nám v posledních vteřinách vyrovnat. Kluci i v tomto utkání předvedli kvalitní výkon a za nasazení a bojovnost si zaslouží všichni pochvalu.

Tomáš Pěnkava

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři