logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

4. a 5.Kolo Okresní soutěže mladších žáků

Tým děvčat čekaly tento týden dva zápasy.Ve čtvrtek 20.9.2018 je čekal přeložený zápas proti týmu Hevlína a v sobotu 22.9.2018 proti vedoucímu týmu tabulky Tasovicím.

Sestava,výsledky a hodnocení utkání

FK Znojmo DÍVKY - Hevlín 4:5 (2:2)

Góly: Sáblíková 2,Čechová,Ištvánková

Sestava:

Šinoglová,Lavingrová-Kučerová,Arndt,Kapaňová,Sáblíková,Čaňková Petra,Urbánková,Železná,Veselá,Marečková,Čechová,

Langmannová,Pavelčíková,Ištvánková,Doválelová.

Tentokrát jsme zajížděli na hřiště do Hevlína. Děvčata byla na zápas perfektně připravena a to také dokazovaly po celý zápas svojí bojovností. Holky odehrál\ výborný zápas ,který byl po celou dobu jako na houpačce.Góly padaly na obou stranách a stav byl dlouho vyrovnaný.Dvakrát se dnes trefila Bára Sáblíková,jednou z rohového kopu a podruhé po krásném centru od Janči Veselé .Po jednom gólu přidali Káťa Čechová a nováček dívčího týmu Míša Ištvánková. K jejímu prvnímu gólu za náš tým jí moc gratulujeme. Na holkách byla vidět chuť zvítězit a vrátit Hevlínu minulou těsnou porážku.V 60 minutě jsme srovnali krásným gólem Míši na 4:4 a už to vypadalo na zaslouženou remízu,ale soupeř v posledních vteřinách stáhl skóre na svoji stranu.My se ale nemáme za co stydět,byl to zápas plný emocí a krásných fotbalových akcí. Holky makaly všechny na 100% a zaslouží si všechny velkou pochvalu.

FK Znojmo DÍVKY - Tasovice 1:13 (0:9)

Gól: Železná

Sestava:

Lavingrová,Šinoglová-Arndt,Kučerová,Košická,Kapaňová, Čaňková P.,Urbánková,Železná,Veselá,Marečková,Čechová,

Čaňková K.,Langmannová,Doválelová,Pavelčíková,Ištvánková.

V sobotu nás čekal nejtěžší soupeř a lídr naší skupiny Tasovice. Hned v úvodu bylo vidět že to bude těžký zápas pro holky,kluci nás herně a výškově přetláčeli. Několik gólů jsme si nechali dát po chybách kdy jsme nedostupovali hráče a dávali jim spousty prostoru.Asi v polovině prvního poločasu ,se holky začaly více soustředit a dostupovat hráče a kluci už se do šancí tak snadno nedostávali.Po poločase jsme nastoupily v obranné sestavě a a snažily se znepříjemňovat soupeřům jejich šance. Jediný gól padl po vstřeleném rohu který kopala Natálie Železná a ten se ze štěstím odrazil do brány.Více nám soupeř nedovolil.Holky si sáhly na dno svých sil a ve druhém poločase už tolik gólů nedostaly.

Dnes s námi podruhé nastoupily i nové hráčky Terezka Doválelová a Míša Ištvánková a obě musíme pochválit za předvedený výkon.Výborně zapadly do týmu a určitě budou platnými hráčkami.Holky dnes táhly za jeden provaz a i když jsme prohrály tak zkušenost z tohoto zápasu si holky určitě odnesou i do dalších bojů.Dnes ukázaly že umí bojovat a jejich čas kdy budou vítězit brzy přijde.

Všem moc děkujeme za jejich snahu a bojovnost.Rodičům děkujeme opět za podporu a fandění a dovoz hráček na zápasy.

Trenéři: Železný,Kučma,Veselá

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři