logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

1. kolo FK Znojmo DÍVKY - Šanov 2:11 (1:5)

Góly: Veselá,Langmannová

V sobotu 8.9.2018 odehrál náš dívčí tým FK ZNOJMO svoje první letošní utkání v kategorii mladších žáků. Zajížděli jsme na hřiště do Šanova.

Sestava a hodnocení utkání

Lavingrová, Šinoglová - Kučerová, Košická, Kapaňová, Sáblíková, Čaňková P., Urbánková, Železná, Veselá, Marečková, Čaňková K., Langmannová, Pavelčíková.

Dnes jsme odehrály svůj první zápas na polovině hřiště,jako mladší žákyně. Pro některá děvčata to byla těžká zkouška. V týmu máme převážně dívky ročníku 2008 a jen tři děvčata roč 2006. Kluci ze Šanova nás jednak převyšovali a hlavně silově přehrávali. I když my jsme si také vytvořily pár pěkných akcí, síla do zakončení už nebyla. Většinou jsme chybovaly v obraně a také v záloze jsme nedokázaly zpracovat a odehrát míč. V prvním zápase jsme sice nebodovaly,ale holky hrály až do konce i za nepříznivého stavu. Dneska musíme pochválit naše dvě střelkyně Janču Veselou a Gabču Langmannovou, které dnes daly krásné góly a věříme že se jim bude střelecky dařit i v dalších zápasech. V obraně musíme vyzvednout dnes Lucku Kapaňovou a také Denču Marečkovou,které dnes dobře pozičně odehrály těžký zápas. V bráně dnes dobře zachytaly obě brankářky Alča Šinoglová a Julča Lavingrová, i když dostali mnoho gólů,byly velkou oporou v bráně. Pochválit musíme i zálohu Kristýnu Čaňkovou a Báru Sáblíkovou. Dnes úplně poprvé hrála fotbalový zápas i naše nová hráčka Zuzka Kučerová, která se na hřišti vůbec neztratila a mile nás překvapila. Pochvalu ale musíme dát všem hráčkám, protože hrály jako tým a jedině jako tým můžeme být úspěšní.

Dnešní těžký zápas máme za sebou a musíme se připravit na další odložené zápasy které nás čekají příští týden.

V pondělí k nám zavítají Dobšice a hned v úterý Hevlín. Věříme ,že se holky s klukama o góly důstojně poperou a předvedou, že nejsou žádná ořezávátka a že umí hrát dobře fotbal.

Děkujeme rodičům za dovoz hráček na zápas a také za podporu po celou dobu zápasu !!!!

Trenéři: Veselá, Kučma a Železný.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři