logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Dívčí tým  FK Znojmo na turnaji mládeže ve Znojmě

Dívčí tým FK Znojmo na turnaji mládeže ve Znojmě

V neděli 3.2.2019 se děvčata zúčastnila dalšího turnaje ve Znojemské hale. Ač nás teď trápí trošku marodka a děvčata nebyla v plném počtu jako obvykle,odehrála perfektní fotbal.

Sestava,výsledky a hodnocení

 

Dnes nás posílila v poli i naše gólmanka  Julča Lavingrová a také naše nová hráčka Katka Suchá z Nové Říše ,která se připojí k našemu dívčímu týmu. Ač to má Kačka na dojíždění poměrně daleko ,její chuť a touha hrát s děvčaty  jí v dojíždění nevadí. Dnes se zapsala také gólem a  předvedla že hrát fotbal  umí. Holky ji mezi sebe přibraly jako svoji kamarádku a dnes byly opravdu jeden tým.

Odehráli jsme celkem 4 zápasy ve kterých jsme uhráli remízu,výhru a dvě prohry.

SESTAVA: Šinoglová - Veselá , Marečková , Kapaňová , Suchá , Arndt , Langmannová , Lavingrová .

FK ZNOJMO DÍVKY - TASOVICE  1:1   Gól: Langmannová

V prvním zápase jsme zahráli výborně. Hra byla velmi vyrovnaná.Dlouhé minuty byl stav 0:0. Nakonec po chybě jsme přeci jen gól dostali po zbytečné chybě.Pak jsme necelé dvě minuty před koncem skóre srovnali  zásluhou Gábiny Langmannové.

FK ZNOJMO DÍVKY  -  MRAMOTICE/OLBRAMKOSTEL   3 : 2   Góly: Suchá , Veselá , Lavingrová

Ve druhém zápase jsme hned ze začátku udělali spousty chyb přizpůsobili jsme se hře soupeře a inkasovali jsme zbytečné dva laciné góly.Ale to by nebyly naše holky, které by se jen tak vzdaly soupeři.Po pěkné sólové akci se trefil náš nováček Katka Suchá.Holky to probudilo k lepšímu soustředění a netrvalo to dlouho a skóre srovnala pohotovým gólem Janča Veselá. Holky tlačily soupeře a chtěly za každou cenu vyhrát.Po pěkné akci se prosadila Julča Lavingrová a její gól nám  zajistil výhru. Pochválit musíme i gólmanku  Alču Šinoglovou,  která dnes odchytala celý turnaj a byla naší velkou oporou.

FK ZNOJMO DÍVKY  -  SUCHOHRDLY  0:4 

Třetí zápas se děvčata trápily ,nedařilo se jim prosadit se a naopak jsme soupeřům dovolili dát nám góly po našich chybách.Tento zápas nás odsunul do boje o 5. a 6. místo.

FK ZNOJMO DÍVKY  - ŠANOV   1 : 2    Gól : Veselá

V posledním zápase ze sebe holky vydaly maximum. Bylo vidět že už jim docházejí síly,ale prali se o každý míč. Bohužel jsme opět udělali chybu v obraně a soupeř nám dal gól hned v úvodu. Po zbytek zápasu jsme si vytvořily spousty šancí ale ne a ne se prosadit. Asi v posledních dvou minutách se ale přece jen šance v podání Janči Veselé ujala a skóre bylo srovnáno na 1:1. Už se schylovalo k penaltovým kopům ,ale v poslední 7 vteřinách zápasu jsme chybovali a dostali druhý gól. I tak se  holky nemají za co stydět .Zápas od zápasu se jejich hra lepší a i v tak malé sestavě jako dnes podaly neuvěřitelný výkon.

Pochválit musíme dnes všechny hráčky za jejich nasazení a chuť do hry.

Děkujeme rodičům za dovoz hráček na turnaj !!!

Trenéři Kučma Pavel a Veselá Jiřina.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři