logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

Přátelské zápasy dívčího týmu FK Znojmo

Ve středu 27.3.2019  a ve čtvrtek 28.3.2019   odehráli děvčata v rámci tréninku dva přátelské  zápasy. Jeden zápas proti týmu z Dobšic,který se hrál systémem 5+1(starší přípravka),který byl určen především mladším děvčatům ročníku 2009 a doplnily je děvčata 2008.

Druhý zápas se hrál jako mladší žáci 7+1 a ten odehráli starší děvčata roč.2005,2005 a doplnily je zase děvčata roč.2008 a 2009.

Výsledky, sestavy a hodnocení utkání

 

FK ZNOJMO DÍVKY  -  DOBŠICE    4 : 6 ( 3:3)   

Góly: Kučerová 3, Čechová,

Zápas byl velice vyrovnaný a ačkoliv nás bylo o něco méně než jsme původně počítali,protože některé hráčky nám onemocněly , holky hráli s velkým nasazením.Pro některé to bylo sáhnutí si na dno sil,hlavně pro ty nejmladší. V tomto zápase musíme pochválit Zuzku Kučerovou,která vstřelila svůj první hatrick , a Kačenku Čechovou za velikou bojovnost.V záloze nás neskutečně podržela a byla tahounem týmu Janča Veselá.V obraně dnes odehrála skvěle Kája Košická. Nakonec došlo i na penalty  ve kterých nás skvěle podržela  gólmanka  Julča Lavingrová. Před zápasem děvčata navštívila naše kamarádka a vzor našich děvčat  hráčka Sparty Praha Andrea Stašková ( bývalá hráčka FK ZNOJMO).Holky se na ni vždycky moc těší a Andrea se jim za odměnu podepsala na dresy. 

Tímto Andrejce děkujme za návštěvu  !!!!

FK ZNOJMO DÍVKY  -  HEVLÍN  3 : 6 (2:4) 

 Góly: Martínková 2, Suchá

Na druhý zápas jsme zajížděli do Hevlína.Tentokrát  si zahráli skoro všechna děvčat, převážně ty starší  a  doplnily je mladší zkušenější děvčata. Od začátku zápasu se hrálo s velikým nasazením a chutí. Holky hrály velice pěkný kombinační fotbal. Převážně jsme hráli na polovině soupeře,ale neproměňovali jsme tutové šance na gól.A že jich bylo mnoho.Naopak soupeř se vždy z rychlých  rozehrávek prosadil gólem.V obraně jsme dělali spousty chyb a někdy naprosto zbytečných.tři góly jsme ale přeci jen dali.Dnes se svými dvěma góly prosadila naše nová a nejstarší hráčka Katka Martínková,která dnes měla s námi premiérový zápas. Třetí gól  vsítila Katka Suchá. Dnes opět v záloze dobře odehrála Janča Veselá.která odehrála nejvíce minut. Naopak, výkon některých hráček nás zklamal. V obraně nám dnes chyběla naše kapitánka  a stoperka  Barča a velká bojovnice Gabča. Troufáme si říct, že kdybychom byli  v plné a obvyklé sestavě soupeře by, jsme přehráli. V bráně nás dnes podržela gólmanka  Alča Šinoglová. Pro některé to byl druhý zápas po dni za sebou, ale nebylo to vůbec znát. Holky mají po zimní přípravě výbornou fyzičku a jsou dobře připraveny na nadcházející zápasy. Pochvalu si zaslouží úplně všechny hráčky za  bojovnost  a poctivě odehrané zápasy. Děkujeme rodičům za dovoz hráček na zápasy.

Trenéři: Veselá, Kučma, Lavingr, zdravotnice  Liduška Škrabalová.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři