logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Přípravné zápasy dívčího týmu

Ve středu 3.4.2019 odehráli děvčata další přípravná utkání v Dobšicích. Děvčata jsme rozdělili do dvou kategorií -  mladší žákyně (8+1) a starší přípravka.

Sestava ,výsledky a hodnocení

 

Mladší žákyně:  Šinoglová - Veselá , Marečková , Čechová , Kapaňová , Langmannová , Suchá , Čaňková K. ,Martínková , Urbánková , Sáblíková.

FK ZNOJMO DÍVKY - DOBŠICE   1:5 (1:3)   

Gól : Veselá

Dnes si děvčata vyzkoušela poprvé herní systém 8+1 , který se od příští sezóny bude hrát v kategorii mladších žáků. Holky začaly velmi svižně a předváděly opravdu krásné akce. Gólově jsme zápas nedotáhli jak bychom chtěli, i když jsme měli tutové šance, které jsme nesmyslně zahodili. jedinou gólovou šanci po krásném úniku proměnila Jana Veselá. Fyzicky jsou holky moc dobře po zimní přípravě nachystané na nadcházející zápasy. Dnes jsme si potvrdili že holky dokážou hrát  pěkný kombinační fotbal. Dnes musíme pochválit naši kapitánku Báru Sáblíkovou ,která je velikou oporou svému týmu. V obraně dnes nezklamala Kája Urbánková,Lucka Kapaňová a Kristýna Čaňková, Gábča Langmannová. V záloze poctivě a bez sebemenšího zaváhání odehrály naše fotbalová dvojčata Denča a Janča. V útoku pak náš benjamínek Kačenka Čechová, Katka Suchá a Katka Martínková. V bráně dnes výborně četla hru Alča Šinoglová , která svými rozehrávkami posílala útočnice do rychlých brejků.

Zápasu přihlížely spousty diváků , kteří nám skvěle fandily a hnaly nás dál.Tímto jim děkujeme !!!!

Starší přípravka

 Lavingrová - Doválelová , Hesová , Čaňková P. ,Svobodová P., Pauwová , Reichardtová , Košická ,Kučerová.

FK ZNOJMO DÍVKY - DOBŠICE  1 : 8   

Gól: Čaňková P.

Za přípravku jsme vybrali děvčata mladší ročník 2011 , 2009 , 2008.

V tomto týmu jsme měli i nováčky ,kteří hráli svůj první zápas. Pochválit musíme úplně všechny za jejich bojovnost a chuť do hry. V tomto zápase chválíme Zuzku Kučerovou , která  se po svém zápase zapojila ještě k mladším žákyním a byla velkým přínosem.Dnes si  poprvé  zahrála nejmladší hráčka Peťa Svobodová a naše nová členka Bibi Reichardtová.

Tento tým dnes vedl i náš nový trenérský kolega Kamil Lavingr.

V neděli nám začíná první jarní kolo mladších žáků. My  jsme skvěle připraveni a věříme že se děvčata ukáží v dobrém světle. Rodičům děkujeme za dovoz hráček a za skvělou podporu.

Trenéři Veselá , Kučma , Lavingr , zdravotnice  Ludmila Škrabalová.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři