logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

1.kolo Soběšice - FK Znojmo ml.žáci 3:2 (0:1)

Góly: Železný David 2x

V neděli 25. 8. 2019 sehráli mladší žáci první utkání v novém ročníku 2019/2020 v krajské soutěži. Zajížděli jsme na hřiště FC Soběšice.

Sestava a hodnocení utkání

Sestava

Sokol Pavel, Kaidl Lukáš - Horecký Tomáš, Matoušek Martin, Nguyen Petr, Phung Jakub, Sýkora Matyáš, Varga Patrik, Vašíček Nicolas, Zámostný Ondřej, Železná Natálie, Železný David, Ludvík Matyáš, Sáblíková Barbora.

Do prvního zápasu nové sezóny jsme vstoupili velice dobře, ale na druhou stranu i hrozně smolně. Hned během první minuty jsme si po velice kvalitním průniku Nikyho vybojovali pokutový kop, který jsme ale bohužel Tomem nedokázali proměnit a v téže minutě se bohužel tito dva hráči zranili a nebyli již schopni v utkání pokračovat. I nadále jsme v první půli pokračovali v mírném tlaku, za což jsme byli odměněni krásnou brankou v podání Davy, který krásným lobem přehodil brankáře domácích. Poločas skončil našim vedením 1:0, ale na hráčích byla vidět začínající únava neboť po zranění dvou borců jsme již neměli dostatek hráčů ke střídání. V druhé půli se hra změnila a domácí nás začali tlačit a my spoléhali na rychlé protiútoky. V rozmezí čtyř minut soupeř dvěma góly skóre otočil, ale my jsme to nevzdávali a dnes naším nejlepším hráčem na hřišti Davou vyrovnali. Může nás mrzet i několik zahozených gólových šancí, které volaly po gólu, ale my bohužel střelecky selhali. Nakonec se k nám obrátilo štěstí zády i v našem pokutovém území, kdy soupeř v poslední minutě zápasu z chumlu hráčů před naší bránou vsítil vítěznou branku.

Trenéři Leoš Ludvík, Kamil Horecký, Petr Železný.


 

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři