logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

FK Znojmo ml.žáci - FKM Kahan 4 : 0 (2:0)

Góly: Kaidl Lukáš, Železný David, Železná Natálie, Matoušek Martin.

Ve středu 28. 8. 2019 jsme se v  předehrávce 12. kola poprvé v téhle sezóně představili na domácím hřišti. Soupeřem nám byl tentokrát tým FKM Kahan.

Sestava a hodnocení utkání

 

Sestava

Sokol Pavel, Ludvík Matyáš - Horecký Tomáš, Matoušek Martin, Nguyen Petr, Kaidl Lukáš, Sýkora Matyáš, Varga Patrik, Jakeš Oliver, Zámostný Ondřej, Železná Natálie, Železný David, Sáblíková Barbora.

Úvod zápasu patřil hostujícím hráčům, kteří od první minuty měli více míč na kopačkách a my byli všude o krok později. Asi po sedmi minutách se hra vyrovnala a i my se dostávali do náznaku kombinace. Jedna taková skončila rohovým kopem, který jsme dokázali Lukynovou umístěnou hlavičkou zužitkovat a jít do vedení. Od té chvíle jsme si zažali více věřit na míči a odměna přišla v minutě 14. kdy se dokázal prosadit Dava. O poločase jsme hráče nabádali ke stále aktivní hře a včasného dostupování hráčů. Kluci si to vzali k srdci a hned ve 36. minutě po gólech Natky a Martina jsme odskočili na rozdíl 4 gólů. Dnes ve velkém horku zaslouží pochvalu celé mužstvo za výborné nasazení v celém utkání. Velmi dobře dnes odehrála zápas obrana, která si výborně poradila s rychlými protiútoky soupeře a několikrát výborně podpořili naši útočnou hru. 

Trenéři Leoš Ludvík, Kamil Horecký, Petr Železný

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři