logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

16. kolo - Únanov B - FK Znojmo C - 1:1 (1:0)

16. kolo - Únanov B - FK Znojmo C - 1:1 (1:0)

Gól: Duhajský

Sestava: Kotáb, Benda (c), Helinger, Pavlů - Ondra, Truhlář (30. Skopal), Doválel, Duhajský - Lattner (46. Štancl), Dočekal

Trenér: Jiří Samek

Vedoucí mužstva: Filip Papai

Nastoupili jsme do zápasu s tím, že budeme hrát ze zabezpečené obrany a budeme se snažit nedostat gól. To se celkem dařilo a to i díky nové posile céčka - Aleši Doválelovi. I když nám chyběly některé opory, dařilo se nám soupeře udržet dostatečně daleko od naší branky. Bohužel v jednom případě jsme udělali zbytečnou chybu, kterou soupeř dokázal využít a do kabin se šlo s jednobrankovým mankem.

Do druhé půle jsme si řekli, že musíme především dobře začít a neobrdžet druhou branku. To se vyjímečně podařilo a pak přišla naše chvíle. Konkrétně Franta Duhajský se postavil k přímému kopu, který se zahrával asi 2 metry za levým rohem soupeřova velkého vápna. Foukal mírný vítr. Čáp si dal míč na to správné místo a táhlou prudkou a přesnou střelou k protilehlé tyči vyrovnal. (1:1). Náš výkon se ke konci zápasu vyjímečně nesnížil. Ba naopak jsme několikrát zahrozili a vytvořili si další šance. V poslední minutě zápasu jsme navíc trefili (Dalda Dočekal) břevno od kterého se balon ještě odrazil na brankovou čáru. Soupeř měl obrovské štěstí.

My jsme si nakonec mohli odvést všechny 3 body a určitě bychom si je za dnešní výkon zasloužili. I tak nás získaný bod těšil a mohli jsme si užít pěknou neděli.

Unanov B FK C 17042016a

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři