logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

17. kolo - IE Znojmo C - Štítary B 4:3 (1:0)

Sestava: Kotáb - Pavlů (60 - Lattner), Helinger, Pavelka, Benda (c), Dočekal, Doválel, Pěnkava (46. Burda), Duhajský - Klaška (75 - Skopal), Prycl (55 - Kaidl).

Branky: 41. Dočekal Dalibor, 49. Dočekal Dalibor, 68. Dočekal Dalibor, 75. Benda Martin - 77. Turek Jan, 88. Kyca Robin, 89. Turek Jan

 Sobotní utkání bylo po minulém výkonu v Únanově výzvou, protože soupeř - Štítary B byl vedoucím mužstvem tabulky. Řekli jsme si, že musíme hrát zodpovědně a každý se soustředit na to, co má. Naše hra se nám vcelku dařila. ale k žádnému kloudnému zakončení jsme se dlouho nemohli dostat. Naopak soupeř byl velmi důrazný a rychlý. Dokonce trefil i naši tyč. Stále jsme hráli pouze po vápno a finální nahrávka se stále nedařila. Nicméně se nám nakonec podařilo vstřeli branku, kdy se k odražené střele Pěny dostal Dalda a poslal nás do vedení 1:0. S tímto stavem se šlo do kabin

Druhá půle začala naším tlakem a to i díky oživení mladým Burdou. Náš tlak jsme korunovali dalším gólem Daldy, který se pak ještě po pěkné individuální akci trefil ke kolíku znovu a tak byl hattrick na světě (3:1). Soupeř pak začal hrát s otevřenější obranou, což jsme využili k další pěkné akci. Jarda Helinger zatáhl míč středem až do hlouby soupeřovy poloviny a následně krásně našel rychlonohého beka Bendu, který si vysprintoval ze své poloviny, řekl si o nahrávku a po jednoduchém zpracování se tvrdou střelou trefil (4:1). Bohužel se soupeři s tímto výsledkem nechtělo dále žít a místo pohodového konce jsme si tak zkomplikovali situaci, že nám ještě stačil do konce zápasu dát dvě branky, tak že jsme se opět strachovali o výsledek. Podařilo se nám ho ale udržet a tak jsme mohli naplno spustit v kabině vítězné chorály. 

Atmosféru doplnilo i několik plat zlatavého moku od prezidenta klubu, který tak učinil na počest svých narozenin. Laďo děkujeme a přejeme hlavně pevné zdraví a osobní spokojenosti.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři