logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

8.kolo FK Znojmo dívky - Sokol Dobšice   3:4  (2:1)

8.kolo FK Znojmo dívky - Sokol Dobšice 3:4 (2:1)

Góly : Sklenářová, Sáblíková, Martínková,

V sobotu 12.10.2019 odehrála děvčata další zápas okresního kola  proti Dobšicím.

Sestava a hodnocení utkání

 Nominace: Lavingrová - Arndt ,Suchá , Kučerová , Košická , Kapaňová , Sáblíková , Urbánková , Veselá , Marečková , Čechová , Čaňková K. , Sklenářová ,Martínková , Doválelová.

Dnešní zápas holky předvedli perfektní výkon.Zápas  holky odvedli s velkým nasazením  a velkou bojovností. V úvodu zápasu jsme si nechali dát rychlý gól ,kdy jsme chybovali v obraně ,ale po zbytek zápasu byly holky lepším týmem. Nenechali  na svůj první gól dlouho diváky čekat. Po krásné akci se k bráně dostala Terka Sklenářová a  dala náš první gól. Kluky z Dobšic holky dlouho tlačily na jejich polovině. Do poločasu jsme ještě jeden gól přidali v podání krásné akce Báry Sáblíkové ,kdy ji skvělý nákop poslala  Kristýna Čaňková a Bára krásným obloučkem  překonala gólmana. Poločas skončil   2 :1. Ve druhé polovině děvčata polevily a nechali klukům více prostoru  než bylo potřeba. Udělali jsme několik chyb v obraně a soupeř nás trestal   2 góly.  Holky ale jsou velké bojovnice a tak se klukům nechtěli tak lehce vzdát. Do šance se dostala Terka Sklenářová  kdy dotáhla míč až k bráně a skórovala , ale gól nebyl uznám  z důvodu ofsajdu i když nebyl. Holky to ale nezlomilo a bojovali dál. Dostali jsme opět gól po chybě v obraném pásmu. Když už byl stav 2:4 pro Dobšice  , holky ze sebe vydaly zbytek sil  a do krásného úniku se dostala Katka Martínková a snížila na 3:4. Zbývaly poslední 3 minuty zápasu a holky bojovaly a tolik chtěly dát ještě gól a skóre alespoň vyrovnat ,  ale už se jim to nepodařilo.

Remíza by tomuto zápasu určitě slušela víc. Kluci z Dobšic se s děvčaty dost zapotily a až do konce se bály o výsledek.

Dnes musíme pochválit celý tým ,předvedli jsme krásný fotbal . Vyzvednout musíme Kiki  Čaňkovou , která bez jediného střídání odehrála skvěle na stoperské pozici.

 Dnes nás opět přišla podpořit zraněná Gabča Langmannová a my jí za to moc děkujeme. Velké díky patří i našim rodičům za skvělé fandění po celou dobu zápasu,byli jste skvělými fanoušky !!!!

Trenéři : Kučma , Veselá ,zdravotnice Ludmila Škrabalová.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři