logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

2. kolo - Konice - FK Znojmo C - 2:4 (0:3)

2. kolo - Konice - FK Znojmo C - 2:4 (0:3)

Sestava:
Tretera - Benda, Dočekal, Poláček, Svoboda - Truhlář, Kalina, Klaška, Doválel - Gavelčík, Kubále

Náhradníci: Náprava, Pitour, Stýblo, Skopal.
Pomezní: Darla Železný - děkujeme.

Dnes jsme přijeli na Konický "Nou Camp" vinnou "pseudoviru" se seznámit zase po 3/4 roce s fotbalem na velkém hřišti. Samozřejmě tréninky pokračovaly i v karánténní přestávce nepřetržitě, ale přece jen na velkém hřišti jsme od podzimu nehráli. Kupodivu to nebylo nikterak moc znát. Jediné, co nám opravdu dělalo problémy, byl konický terén. Je pravda, že tentokrát bylo trávy o něco více než v jiných letech, ale i tak si balon často dělal co chtěl. Nám se ale podařilo se s tímto problémem vypořádat opravdu dobře. V prvním poločasem jsme předváděli docela pohlednou hru po zemi a v 15. minutě jsme šli do vedení díky trefě Dana Kubáleho. To ještě nebylo jeho poslední "slovo". Nutno podotknout, že nám dnes jeho start konečně taky vydatně pomohl. Do poločasu se ještě dvakrát prosadil a tak se šlo do kabin s krásným skóre 3:0.

Ve druhé půli se nám již tolik nedařilo. Domácím se podařilo z rohového kopu snížit krásnou hlavou na 1:3 (z jejich pohledu). Už za 8 minut však Dan Kubále oplatil stejnou mincí a rovněž on zavěsil hlavou na 4:1 pro nás. Naše hra už ale nebyla tak přesná, jako v prvním poločase a tak se v 75. minutě ještě domácím podařilo snížit na konečných 2:4.

Hrálo se za slušného vedra a tak musím celý mančaft a všechny, kteří dnes hráli pochválit za to, že vůbec přišli. Na závěr jsem ještě dnes pro zajímavost spočítal náš věkový průměr, který byl 44 let. Nejstarší hráč - Jirka Náprava - 52 let, nejmladší - Honza Svoboda - 34 let.

Teo

Pomezní rozhodčí:

darla 08 2020

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři