logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

1.kolo FK Znojmo dorost A - Olbramovice/Jezeřany 10:2 (4:1)

Góly: Koňařík 3x, Krontorád Martin 3x, Lichevník, Rytíř, Veselý, Beno,

Sestava a hodnocení utkání

 

Rybníček (9) - Gazsio (9), Procházka (9), Krontorád Marek (9), Balada (9) - Truhlář (9), Beno (9), Veselý (9), Lichevník (9) - Krontorád Martin (9), Rytíř (9)

Střídání: Koňařík (9), Nguen M (9), Svoboda (9), Buchtela (9),

Na začátek soutěže nám los přidělil přivítat na domácím hřišti nováčka soutěže z Krumlovska. Náš tým dorostu prošel obměnou hráčů, kdy starší ročníky  již naskočily do mužské kategorie. Byli jsme napnutí jak  nově tvořený tým především ročníky 04 a 05 ( velmi úspěšný z žákovských kategorií) si bude počínat. Do zápasu jsme vlétli bez ostychu a s velkým nasazením. Hned jsme si vytvořily několik šancí, záloha podporovaná obranou produkovala jednu finální přihrávku za druhou. Ve 13. minutě jsme již převahu po parádním pase od Kuby Bena na Matěje Truhláře který střelou již překonal brankáře a na brankové čáře ještě stihl soupeř odvrátit, ale následnou dorážku od Tadeho Lichevníka šli do vedení 1:0. v 17.minutě po centru do vápna se prosadil Martin Krontorád a bylo 2:0. Naše převaha byla dále znát a 21. minutě po finálce Davida Gaziho zvýšil křižnou střelou Ondra Rytíř 3:0. Další gól přišel v 35. minutě z dílny našich výborně hrajících střeďáků, kdy Kuba Beno vybídl ke střele Martina Veselého a ten umí zamířit přesně k tyči 4:0. Ke konci poločasu jsme trochu polevili, nepovedlo se pár přihrávek a soupeř v 42. minutě využil svoji výškovou převahu a po rohu skóroval 4:1. Po přestávce soupeř  nebezpečně zahrozil, ale postupně se naše herní převaha zúročila v 57. minutě další brankou Martina Krontoráda 5:1. Soupeř  vzápětí snížil na 5:2 a bylo jasné že je třeba naše hra oživit střídáním, teplo bylo velké. V 61. minutě na hřiště přišel Dominik Koňařík a již unavenou soupeřovu obranu stihl za čtvrt hodiny v 61.,73.,77., minutě hattrickem dorazit. Mezi góly Dominika se stihl prosadit gólem Kuba Beno a to hlavou po rohovém kopu. Tečku za zápasem udělal udělal v 83. minutě Martin Krontorád taktéž dovršeným hattrickem. Jako trenéři musíme být s výkonem z prvního zápasu spokojeni, přístup hráčů k zápasu všemi řadami včetně střídaní byl na veliké úrovni. Na skvělém úvodním výsledku se podílel celý tým. Nesmíme však usnout na vavřínech a makat dál.

Děkujeme divákům za podporu, věříme, že bylo na co koukat. 

Trenéři: Samek Milan, Rytíř Hynek, Svoboda Petr

Řekli po utkání

První kolo našeho týmu se nám povedlo nadočekávání. Výborně jsme kombinovali, byli silní na míči a měli velmi dobrý pohyb jak směrem do obranné fáze tak do ofenzívy. V předfinální fázi se nám dařili průnikové přihrávky za obranu od středové dvojice Veselý - Beno ze kterých jsme se dostávali do náběhových situací.  S výkonem všech hráčů jsme nadmíru spokojeni a těší nás velmi dobrá střelecká produktivita.   

Milan Samek

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři