logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

2.kolo TJ Sokol Nosislav - FK Znojmo dorost A 2:5 (1:2)

Góly: Krontorád Martin 3x, Koňařík, Nguen Martin

Sestava a hodnocení utkání

 

Rybníček (8) - Vojtěch (7), Procházka (8), Krontorád Marek (8), Balada (7) - Truhlář (7), Beno (8), Veselý (8), Gazsio (7) - Krontorád Martin (9) Rytíř (7)

Střídání: Lustig (7), Koňařík (7), Nguen Martin (7), Buchtela (B)

Hned od začátku zápasu nás soupeř dobře dostupoval kouskoval hru a náš tým se tím hůře dostával do kombinační hry. V 7. minutě jsme šli přesto do vedení po výkopu brankáře Víta Rybníčka se do brejku dostal Martin Krontorád a brankáři soupeře nedal šanci 0:1. Ve 12. minutě se opět prosadil Martin Krontorád po prostrčení od Matěje Truhláře z prostoru velkého vápna. Když jsme si poté ještě vytvořili pár slibných šancí a střela Kuby Bena skončila na spojnici konstrukce branky zdálo se že zápas bude pohodička. Soupeř se však nevzdal a začal si také připravovat střelecké pozice. Ve 33. minutě  po presinku donutil naši obranu k chybě a snížil na 1:2. V této fázi zápasu hra byla velmi vyrovnaná soupeř cítil šanci na vyrovnání a několikrát nás musel v brance podržet  Víťa Rybníček  a když už byl překonán zadunělo jen břevno. Poločasová přestávka přišla vhod. Po pauze jsme měli postupně více ze hry kombinace byly daleko přesnější a v 56. minutě po ose Krontorád Marek - Beno se opět prosadil Martin Krontorád a završil hattrick 1:3. V 66. minutě se k zakončení dostal Dominik Koňařík po spolupráci s Martinem Veselým a Martinem Krontorádem 1:4. V 78. minutě ještě Koňďa (velmi efektivní střídání) sklepl na malém vápně balón  pro Martina Nguena a ten z tutovky zvýšil na 1:5. Nosislav v zápětí po dobře zahraném autu snížila v 79. minutě na konečných 2:5. V této fázi již soupeř nemohl myslet na nějaký obrat, hra byla již převážně v naší réžii. Za předvedený výkon si kluci 3 body do tabulky plně zaslouží.

Trenéři: Samek Milan, Rytíř Hynek

Řekli po utkání

Naše první venkovní utkání jsme zvládli za tři body. Vstup do utkání se nám povedl a zúročili jsme ho do dvoubrankového vedení. Domácí tým nás velmi dobře dostupoval a nebylo tím pádem moc prostoru pro kombinaci hlavně ve středu zálohy. Přesto jsme postupnými útoky přes krajní obránce dostávali do hry.  Po snížení domácího týmu nás podržel svými zákroky Rybńa a hlavně díky němu jsme udrželi poločasové vedení. Do druhé půle jsme změnili taktiku. V úmorném vedru jsme nehráli tak vysoko na soupeřově polovině a čekali na soupeřovi chyby, z kterých jsme následně vyráželi do přečíslení. Po třetí brance jsme utkání již kontrolovali a zaslouženě dovedli ke třem bodům. Dnes to však bylo náročné utkání, co se týče počasí a osobních soubojů. Dobře dnes pracovala stoperská dvojice Mara Procházka a Mara Krontorád. Do sestavy dobře zapadl krajní obránce Vojta Vojtěch a svoji střeleckou produktivitu potvrdil druhým hattrickem po sobě Martin Krontorád. Dnes se nám dařilo měnit tempo hry z postupného útoku na dlouhé míče do náběhu za obranu (hlavně Mara Krontorád ) ovšem následné řešení našich útočníků postrádalo lepší řešení a efektivitu v zakončení. Dobře nám zatím fungují střídající hráči, kteří dobře zapadají do utkání a systému hry v obou zatím odehraných zápasech.

V další utkání přivítáme v sobotu 22. 8. v 10,15h doma Tasovice které mají plný počet bodu a těšíme se na derby, které bude další prověrkou pro náš mladý tým.

Milan Samek

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři