logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

3.kolo FK Znojmo dorost A - Sokol Tasovice/Hrádek 13:1 (4:0)

3.kolo FK Znojmo dorost A - Sokol Tasovice/Hrádek 13:1 (4:0)

Góly: Krontorád Martin 4x, Veselý 2x, Ondra 2x, Koňařík 2x, Beno, Lustig, Krontorád Marek

Sestava a hodnocení utkání

Rybníček (8) - Balada (6), Procházka (8), Krontorád Marek (8), Ondra (8) - Gazsio (6), Veselý (8), Beno (7), Vojtěch (8) - Krontorád Martin (8), Rytíř (6)

Střídání: Lustig (8), Koňařík (8), Koukal (7), Truhlář (6), Svoboda (7) Buchtela (8)

Ve třetím kole jsme na domácím hřišti přivítali tradičního soupeře z Tasovic. Soupeř na úvod zápasu nepřijel v kompletní sestavě a nastoupil pouze s devíti hráči a kolem 30. minuty vstoupil do hry desátý. Vzhledem k počtu hráčů Tasanda od začátku přizpůsobila hru této situaci, zatáhla se do bloku a čekala na brejky. To našemu týmu nevyhovovalo, těžko jsme se prosazovali přes blok bylo z naší strany málo pohybu a mnoho nepřesných přihrávek. Ve 14. minutě po skrumáži ve vápně se odražený míč dostal k Martinu Veselému a ten šikovně přízemní střelou otevřel skóre 1:0. Pak soupeř dvakrát zahrozil z brejku kdy se dostal do vyložených šancí, Rybňa však tým excelentními zákroky podržel. Stále nebyl náš výkon optimální, především tempo na některých hráčích byla znát únava ze čtvrtečního utkání ze Stronsdorfu, velké horko fotbalu také nepřálo a vzhledem k tomu, že nás příští týden čeká dvojzápas středa ,sobota, rozhodli jsme se netradičně již kolem 30. minuty střídáním oživit naši hru a rozložit síly na více hráčů. Křídelní hra se zrychlila a gólové šance na sebe nenechaly dlouho čekat a když se dvakrát ve 31. a 34. minutě dostal balón k Martinu Krontorádovi bylo 3:0. Ve 41. minutě se po dobře zahraném rohu od Bena prosadil hlavou tentokrát Marek Krontorád 4:0 a bylo prakticky po zápase. V průběhu druhé půle jsme v rozmezí patnácti minut přidali dalšich 7 gólů a soupeři nedali možnost pomýšlet na dobrý výsledek. V 66. minutě po jednom z brejku se soupeř konečně dočkal čestné branky. V průběhu druhé půle se do hry dostal také David Buchtela naše brankářská dvojka a i když výsledek vypadá jednoznačně v bráně se nenudil a předvedl několik dobrých zákroků.

Trenéři: Samek Milan, Rytíř Hynek, Svoboda Petr

Vstup do utkání se nám herně vůbec nepodařil. Hra proti oslabenému soupeři nebyla optimální, ve hře bylo hodně nepřesností. Proto jsme rozhodli ve 30 minutě 3x vystřídat. Po tomto střídání se naše hra zlepšila a postupně jsme nedostávali do tempa. Ve druhé půli jsme již na hřišti dominovali a oslabeného soupeře deklasovali dvouciferným výsledkem. Dobré utkání dnes odehrál aktivně hrající Matěj Ondra a střídající gólman David Buchtela, který za rozhodnutého stavu předvedl několik výborných zákroků.

Milan Samek

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři