logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

6. kolo Modřice/RAFK - FK Znojmo dorost A 2:5 (0:2)

6. kolo Modřice/RAFK - FK Znojmo dorost A 2:5 (0:2)

Góly: Krontorád Martin 2x, Veselý, Koňařík, Vojtěch

Sestava a hodnocení utkání

 

Rybníček (7) - Vojtěch (6), Procházka (7), Krontorád Marek (6), Ondra (6) - Lichevník Tadeáš (6), Veselý (7), Gazsio (6), Truhlář (6) - Krontorád Martin (6), Rytíř (6)

Střídání: Lustig (6), Koňařík (6), Balada (6), Buchtela (B)

V sobotu jsme zajížděli změřit síly s týmem RAFK, který zatím bodoval na domácí půdě na 100%. Úvod zápasu se převážně z obou stran hrál pouze po šestnáctky, až ve 13. minutě kdy Gazi zahrával rohový kop míč se dostal k Martinu Veselému a ten se střelou z otočky nemýlil 0:1. Ve 22. minutě Vojta centroval do vápna a byl z toho vlastňák 0:2. Z naší strany to bylo do poločasu vše výkon nebyl optimální, zato soupeř byl stále nebezpečnější vytvářel si šance a po nastřelené tyči jsme byli rádi, že jsme poločas uhájili s čistým kontem. To co se domácímu týmu nepodařilo do poločasu přišlo v 55. a 57. minutě a bylo 2:2. A mohlo být ještě hůře z další akce šel kapitán týmu hostí sám na branku a Rybňa musel vytáhnout zákrok zápasu! V 62. minutě Martin Veselý výbornou přihrávkou našel  Martina Krontoráda který se protáhl obranou soupeře a nekompromisně poslal náš tým do vedení 2:3. Tímto momentem jsme se postupně  vraceli zpět do hry a opět se potvrdilo, že tento tým je schopen i když se mu nedaří dovést zápas do vítězného konce. Domácí se však nevzdávali a jejich snahu o vyrovnání jsme zlomili až v 85. minutě kdy opět skóroval Martin Krontorád, tentokrát po nahrávce od Adama Lustiga. V 87. minutě se ještě po skrumáži v malém vápně na hranici ofsajdu ocitl Bali s Konďou a druhý jmenovaný uzavřel výsledek 2:5. S třemi body musíme být velmi spokojeni, s předvedenou hrou nikoli, mnoho zbytečných ztrát míče a málo pohybu, přitom trenér domácích byl nadšený z naší hry, tak ti nevím Bohuši? My však víme, že naši borci umí více.

V sobotu budeme chtít pokračovat na vítězné vlně, kdy přivítáme na domácím hřišti tentokrát v 15:30 hodin tým FC Moravský Krumlov.

Trenéři: Samek Milan, Rytíř Hynek

Hodnocení

Dnešní utkání se nám herně moc nepovedlo. V první půli jsme měli na můj vkus hodně nepřesných přihrávek a naše hra na nerovném terénu postrádala kvalitu. Vedli jsme sice 2:0, ale domácí nastřelili 2x tyč a Víta zneškodnil jeden samostatný nájezd. V poločase jsme naším hráčům důrazně připomněli, že musejí začít hrát jednoduše a hlavně zpřesnit kombinaci. Domácím se však ve druhé půli po dvou šancích povedlo vyrovnat a vrátit se do zápasu. Další velkou šanci zlikvidoval Rybńa. V úmorném vedru jsme nakonec dovedli utkání do vítězného konce, ale stálo nás to hodně sil. Zlomový byl třetí gól Martina Krontoráda, který se v průběhu zápasu v koncovce hodně trápil. Pochvalu dnes zaslouží hlavně trojice hráčů.  Rybňa v brance, střední obránce Marek Procházka a záložník Martin Veselý. I když jsem s předvedenou hrou dnes nespokojen, musím celý tým pochválit za to, že i přes to že se nám herně nedaří, dokážeme svým charakterem dovést zápas ke třem bodům.   

Milan Samek

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři