logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

8.kolo FK Znojmo dorost A - Sokol Dobšice 0:3 (0:1)

Sestava průběh a hodnocení zápasu

 

Rybníček (c) (7) - Vystrčil Štěpán (7), Procházka (7), Krontorád Marek (7), Ondra (7) - Lichevník Tadeáš (7), Veselý (7), Beno (7),Vojtěch (7) - Krontorád Martin (7), Rytíř (7)

Střídání: Morkus (7), Lustig (7), Gazsio (7), Koňařík (7), Truhlář (7), Balada (7), Buchtela (7)

Dlouho očekávané derby málem zhatilo počasí, nakonec se zápas odehrál. Kluci se do zápasu pustili s velkou chutí a favoritovi naznačili, že budou vyrovnaným soupeřem. V 5. minutě se po skvělém vyběhnutí srazil náš brankář Rybňa se dvěma útočníky, nevypadalo to dobře, ale po dvojím ošetření mohl pokračovat. Zápas měl velké tempo a kvalitu z obou stran, jen mokrý terén někdy míč zrychlil až moc. Už to vypadalo, že do poločasu branka nepadne, ale v 39. minutě soupeř zahrával přímý kop stříleným centrem z velké vzdálenosti, míč propadl do vápna a kluzký terén ho poslal do branky 0:1. Do druhé půle jsme šli s přesvědčením se porvat o vítězství. Bohužel hned v 50. minutě po rohovém kopu soupeře šli Dobšice do dvoubrankového vedení 0:2. Naši borci se snažili ještě vsítit kontaktní branku, střídáním čerstvé síly ještě oživit naději, tým Dobšic byl však dobře připravený a utahat se nenechal a když v 72. minutě zvýšili po naši chybě v obraně na 0:3 bylo jasné kdo bude vítěz. Klukům v přístupu a nasazení není co vytknout do zápasu dali své maximum, v tak těžkém zápase se trochu projevilo starší ročníkové složení týmu hostí, no a fotbalové štěstíčko jsme  již vybrali v jiných zápasech. Už teď se těšíme na jarní odvetu a kvalitní zápas. Jen takové kvalitní zápasy nás mohou posunout dál. V sobotu zajíždíme na horkou půdu do Pohořelic, kde si to rozdáme o průběžné druhé místo v tabulce.

Trenéři: Samek Milan, Rytíř Hynek, Svoboda Petr

Hodnocení

Dnešní zápas jsme výsledkově nezvládli. Co se týče nasazení a bojovnosti jsme utkání zvládli lépe. Dva góly jsme dostali ze standartních situací. Sami jsme se jen hodně těžko dostávali do šancí a hostujícího gólmana jsme moc neprověřili.  Soupeř hrál v defenzívě velmi dobře, měl rychlejší reakci na míč a v soubojích jeden na jednoho byl znát dvou až tříletý deficit pro naše hráče. V poli bylo utkání vyrovnané, ale rozhodl důraz v šestnáctkách a efektivita soupeře v koncovce. Ještě za stavu 0:2 jsem věřil, že se do utkání vrátíme a zdramatizujeme, ale dnes nám chyběla přesnost a klid v kombinaci. Po třetí inkasované brance bylo rozhodnuto. Z tohoto pohledu nezbývá, než soupeři pogratulovat k zaslouženému  vítězství. I přes porážku to byla pro všechny naše hráče dobrá zkušenost a dobře víme, že právě porážky nás posouvají dále v naší cestě. Z našeho týmu musím vyzvednout výkony Marka Krontoráda, Vojty Vojtěcha a Štěpána Vystrčila.

Milan Samek

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři